Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi diva Mórová, mastný Cmorik i Bystriansky: Herci z Paneláku takto žúrovali!

Diana Mórová sa nahodila do sexi outfitu. Páni si mohli dať väčšiu námahu s úpravou zovňajšku. Zobraziť galériu (16)
Diana Mórová sa nahodila do sexi outfitu. Páni si mohli dať väčšiu námahu s úpravou zovňajšku.

BRATISLAVA – Odviazali sa! V piatok večer si herci jojkárskeho Paneláku vyhodili z kopýtka. Tvorcovia seriálu totiž pre nich pripravili súkromnú párty. Na podujatie sa najviac vyfintila herečka Diana Mórová (44). V sexi outfite pozostávajúcom okrem iného z krátkej koženej sukne bola neprehliadnuteľná. Pozornosť však pútali aj spevák Peter Cmorik (34) a herec Branislav Bystriansky (42). Nie však v práve pozitívnom zmysle slova.

Skvelé drinky, dobrá nálada a veľa hercov! Tak vyzeral piatkový večer v jednom z bratislavských podnikov. Konala sa tam totiž párty seriálu Panelák, ktorej sa okrem umelcov zúčastnili aj profesionálni barmani. Tí predviedli šou s nápojmi.

Spomedzi známych tvárí jojkárskeho počinu pútala najviac pozornosti predstaviteľka Ivany Švehlovej - herečka Diana Mórová. Tá bola zahalená v koži od hlavy až po päty. Jej sexi outfit vyrážal dych. Výborný styling dotvárali vlnité vlasy a skvelý mejkap. Do vrecka v ten večer rozhodne schovala aj mnohé mladšie kolegyne.

Naopak, nie práve v najlepšom svetle sa vykreslili spevák Peter Cmorik či herec Branislav Bystriansky. Účesy oboch pánov totiž pôsobili dosť zanedbane až mastne. Okrem toho by si Peter mohol oholiť „koziu“ bradu, Branislav zas vymeniť mikinu za vhodnejšie oblečenie na párty. Potom by z nich boli väčší štramáci.

Na seriálovom žúre nechýbali ani ďalšie tváre známe z Paneláku. Napríklad Mirka Partlová, Zuzana Vačková, Ján Koleník, Vladimír Kobielsky, Danica Jurčová a iní. Ako sa zabávali a v čom prišli vyobliekaní, si môžete pozrieť v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu