Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Müllerov odkaz pre mamu do neba: Slová plné lásky pred tisíckami ľudí!

Richar Müller a Fragile odštartovali spoločné turné Hlasy 2 v Trenčíne. Zobraziť galériu (7)
Richar Müller a Fragile odštartovali spoločné turné Hlasy 2 v Trenčíne. (Zdroj: Pavol Karell)

TRENČÍN - Zabodoval! Richard Müller a skupina Fragile včera odštartovali v Trenčíne megaturné HLASY 2. Legendárny spevák predviedol spolu s kapelou hity v úpravách „a cappella“ - bez použitia jediného nástroja. Na koncerte okrem známych skladieb odzneli novinky z albumu HLASY 2. Napríklad Slon v porceláne, Nahý 2, či Mama. A práve tá posledná oslovila fanúšikov najviac. Citlivé slová plné lásky totiž umelec odkázal zosnulej mame.

Vypredaná sála a standing ovations! Tak to vyzeralo pri prvom koncerte megaturné HLASY 2. Richard Müller a Fragile ho odpálili v Trenčíne hitom Po schodoch. Potom nasledovali skladby z nového albumu HLASY 2.

„Trému som nemal. Ale ja to zakaždým nazývam, že cítim také pnutie, ktoré už po prvej pesničke pomaly odchádza. Všetci sme boli plní očakávania, ako to dopadne a ako ľudia budú reagovať. Myslím si, že podľa reakcií publika, sme si padli do oka,“  tešil sa po koncerte Richard Müller.

Pozitívne naladený bol aj Braňo Kostka. „Koncert sme si naozaj užívali. Vďaka našej predchádzajúcej spolupráci sme mali skúsenosti a odbremenili sa tak od stresu. Presne sme vedeli, čo môžeme od seba očakávať, a to je na pódiu veľmi dôležité. Javisko je veľmi háklivé, nedá sa na ňom vrátiť čas. My sme sa tak mohli sústrediť na spievanie a na publikum, ktoré bolo skvelé. Preto som veľmi rád, že sme mohli začať turné na Slovensku. Sme hrdí na to, čo sme s Richardom dokázali a tešíme sa na turné, na fanúšikov, na známych, priateľov...“ neskrýval nadšenie kapelník skupiny Fragile.

Richard Müller a Braňo Kostka celý večer vtipne komentovali priebeh koncertu a skladby náležite predstavovali. Na vystúpení nemohli chýbať staré známe hity. No odznela aj skladba Mama, v ktorej hudobník adresoval citlivé slová svojej zosnulej mame. Diváci si neutíchajúcim poteskom vynútili dva prídavky. Strhujúcu atmosféru odmenili standing ovations.

„Koncert bol fantastický. Ak by bol každý koncert, ktorý odohráme takýto, bol by som najšťastnejší človek. Ďakujem úžasnému trenčianskemu publiku,“ odkázal fanúšikom Müller. 

​Trojcédečko Richard Müller & Fragile - Hlasy 2 nájdete exkluzívne iba v iPark.sk>>

Lístky na turné Hlasy 2 sú v ponuke na PREDPREDAJ.SK>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu