Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zamaskovaná herečka Turzonovová: Toto, že je pani Janka z Paneláku?!

Božidara Turzonovová v seriáli a v civilnom oblečení. Zobraziť galériu (9)
Božidara Turzonovová v seriáli a v civilnom oblečení.

BRATISLAVA – Úplne iná! Herečku Božidaru Turzonovovú (72), ktorá stvárňuje v jojkárskom seriáli Panelák energickú dôchodkyňu Janu Nitschneiderovú, by ste na ulici zrejme nespoznali. Keď topky.sk pred pár dňami zastihli umelkyňu pred televíznymi ateliérmi, bola zamaskovanú od hlavy až po päty.

Zvedavá, perfektne informovaná a klebetná pani Janka Nitschneiderová je divákom jojkárskeho Paneláku dobre známa. Túto energickú dôchodkyňu, ktorá je vždy elegantne upravená a potrpí si aj na také detaily, ako sú napríklad výrazné šperky, by ste u jej hereckej predstaviteľky zrejme hľadali márne.

Božidara Turzonovová, ktorá stvárňuje domovú dôverníčku, je v skutočnosti celkom iná. Topkám sa ju pred pár dňami poradilo odfotografovať pred televíznymi ateliérmi. Ak by ste však čakali dámu v elegantnom oblečení, hľadali by ste teraz márne.

Bola zamaskovaná na nepoznanie. Odetú v čiernej teplákovej súprave, teniskách a v čiernom klobúku by ju spoznal zrejme iba málokto. Zrejme si umelkyňa potrpí skôr na ležérnosť a pohodlie, ako na šmrnc a eleganciu. Fotografie zamaskovanej herečky si môžete pozrieť v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu