Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

S chudnutím sa roztrhlo vrece: Textár Peteraj zhodil 10 kíl a je z neho iný chlap!

Kamil Peteraj s kilami navyše a dnes. Zobraziť galériu (16)
Kamil Peteraj s kilami navyše a dnes.

BRATISLAVA - Popasoval sa s tukovými vankúšikmi! Slovenský básnik a známy textár Kamil Peteraj (69) krstil v stredu pod holým nebom na nábreží Dunaja svoju novú knihu s názvom Milujte sa s láskou. Okrem diela však zaujal aj svojou zmenenou vizážou. Výrazne schudol a zaradil sa tak medzi známe osobnosti nášho šoubiznisu, ktoré v uplynulom období zhodili kilá.

Populárny textár Kamil Peteraj si na svoje konto pripísal ďalšiu knihu, ktorú uviedol do sveta v stredu podvečer v Bratislave pod holým nebom. Dielo ponúka rôzne art/forizmy, bon/mottá či iné trefné poznámky. Zaujímalo nás, čo autora k vzniku publikácie inšpirovalo a aký má vzťah k láske, keďže kniha nesie názov Milujte sa s láskou.

„S láskou musíme robiť všetko. Mám k nej teda ten najlepší vzťah. Názov knihy má ale viac významov, aby sa čitatelia nenechali zmiasť. Je o živote ako takom. Inšpiráciu som hľadal v knižnici, kde chodím 2 až 3 krát do týždňa,“ prezradil Peteraj.

Okrem samotného diela zaujal umelec aj zmenenou vizážou. Ako vidno, za posledné obdobie schudol niekoľko kíl. „Áno, desať. Dôvod bol jednoduchý. Zobral som do rúk balíky minerálok a moja pani mi povedala: ‚Vidíš, aké je to ťažké a koľko kíl to má? A ty to zbytočne nosíš na sebe.‛ Dôležité je nežrať a začať jesť. Žiadna diéta, nič také. A tiež žiadne hysterické váženie, že koľko človek schudol,“ priblížil svoj návod textár, ktorý je zároveň aj veľmi blízky priateľ speváčky Mariky Gombitovej.

Nám to nedalo a na hudobnú legendu sme sa spýtali. Chceli sme vedieť, ako sa jej darí. „Viem o nej asi viac ako ostatní. Je dobre naštartovaná, veľmi dobre komunikuje a veľmi dobre vyzerá. Je to na nej, čo a ako bude ďalej. Verím, že aj u nej vyhrá tá láska, láska k hudbe,“ odvetil Peteraj.

V stredu na nábreží Dunaja nechýbali na krste ani herečka Kamila Magálová a spevák Pavol Hammel, ktorí sa stali krstními rodičmi novej Peterajovej knihy. Tí prítomným hosťom predviedli aj spoločný duet. Zaspievať na akciu prišiel aj Robo Grigorov, ktorého v spoločnosti len tak hocikde nestretnete. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej galérii>>

Kto všetko v poslednej dobe schudol?
Richard
Müller>>
Peter Justin Topoľský>>
Roman Pomajbo>>

Kniha milujte sa s láskou od Kamila Peteraja sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu