Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší úlovok ženatého Vitteka: Po jojkárke si nabalil sexi modelku!

Róbert Vittek, ktorý je ešte stále ženatý s Patríciou Vittekovou, vraj najnovšie randí s modelkou Niki Lowrie. Zobraziť galériu (5)
Róbert Vittek, ktorý je ešte stále ženatý s Patríciou Vittekovou, vraj najnovšie randí s modelkou Niki Lowrie.

BRATISLAVA - Má novú! Róbert Vittek (32) je ešte stále právoplatným manželom Patrície Vittekovej (35), no napriek tomu sa po jeho boku vystriedala už druhá partnerka. S Alexandrou Orviskou (30), ktorá stála za rozpadom jeho dlhoročného vzťahu, už pár netvorí. Po jeho boku sa údajne objavuje úplne iná žena - slovenská modelka Niki Lowrie (26).

Nie je to tak dávno, čo slovenský šoubiznis šokovala informácia o brutálnom konflikte Patrície Vittekovej a Alexandry Orviskej. Tie si do vlasov skočili v jednom z barov v centre Bratislavy, Speváčka a redaktorka sú totiž na nože od chvíle, čo sa prevalilo, že jojkárka má dosť blízky vzťah k Patríciinmu mužovi Róbertovi Vittekovi. No ako sa hovorí - kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. A inak tomu nie je ani teraz. 

Už dlhšiu dobu sme totiž disponovali informáciami, že po boku známeho futbalistu sa už niekoľko týždňov neobjavuje temperamentná redaktorka, ale vychytená modelka. Jej identita však bola doposiaľ neznáma. Aktuálne ju odhalil týždenník Šarm. Športovec sa má najnovšie stretávať s krátkovlasou Slovenkou, ktorá si hovorí Niki Lowrie. „Áno, viem o tom. Tešíme sa, držíme im s deťmi palce, nech sa im darí. Rozhodne je to menšie zlo, ako to predtým,” reagovala pre topky.sk na tieto správy Vittekova stále zákonitá manželka Patrícia. 

Tá vo svojom vyjadrení narážala samozrejme na Alexandru Orviskú. Tú podľa Šarmu Vittek nahradil krátkovlasou modelkou po tom, čo údajne zistil, že nie je jediným mužom v živote jojkárskej redaktorky. Tá sa už istú dobu prezentuje ako partnerka iného športovca - hokejistu Lukáša Kozáka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu