Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka farmárka sa nekašle: Vytiahla prsník na ulici a ...

Keď si malý Janko zažiada papať, Jana Kállayová nemá problém vytiahnuť prsník aj na ulici. Zobraziť galériu (6)
Keď si malý Janko zažiada papať, Jana Kállayová nemá problém vytiahnuť prsník aj na ulici. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Pre krpca všetko! Koncom júla sa markizáckej farmárke Jane Kállayovej (29) otriasal súkromný život v základoch. Známa blondínka totiž zistila, že jej dlhoročný partner ju podvádza. Logicky preto prišiel rozchod, po ktorom sa rozhodla vychovávať spoločného synčeka sama. Venuje mu takmer všetok voľný čas. A ak je vonku pekne, vyrazia spolu na prechádzku. Malý Janko je však veľký hladoš. Keď to naňho príde, vypýta si mliečko aj na ulici. Mamička mu ho dopraje i pred zrakmi zvedavcov.

Jana Kállayová si v uplynulých mesiacoch prešla naozaj ťažkým životným obdobím. Len krátke 4 mesiace po tom, čo na svet priviedla synčeka Janka, sa totiž prevalila nevera jej dlhoročného partnera Jána. Temperamentná blondínka neverníka načapala priamo na letisku. A to počas jeho príchodu z dovolenky pri mori, ktorú trávil v spoločnosti neznámej tmavovlásky.

No napriek tomu, že sa markizáčke behom minúty rozpadol sen o harmonickej rodine, synčekovi by dala všetko, čo mu na očiach vidí. Príkladne sa oňho stará aj bez mužskej opory po svojom boku. Dokazuje to aj jej najnovšia fotka, ktorú sa nám podarilo získať.

Hoci väčšina mamičiek si dojčenie necháva na doma alebo si nájde tiché miestečko s trochou súkromia, mladá Bratislavčanka bez problémov vytiahne prsník aj priamo na ulici. „Nerobí mi problém dojčiť, keď sa zakryjem plienkou. Keď ideme na dlhšie von a pýta si papať, tak ho jednoducho nadojčím. Nenechám ho predsa hladného a uplakaného. To v žiadnom prípade,“ povedala pre topky.sk farmárka. 

Jana Kállayová nakŕmi svoju ratolesť aj na ulici.
Zobraziť galériu (6)
Jana Kállayová nakŕmi svoju ratolesť aj na ulici.  (Zdroj: archív)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu