Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Roky zavretý v liečebni: Závislý porotca Tony Moisés drasticky schudol - až 50 kíl! Je to ešte on?

 Tony Moisés sa počas rokov takto zmenil. Zobraziť galériu (13)
Tony Moisés sa počas rokov takto zmenil.

BRATISLAVA – Stále bojuje! Tanečník Tony Moisés (35) sa už dlhodobo neobjavuje v spoločnosti. Ako topky.sk v máji minulého roka zistili, príčinou je fakt, že sa nachádza za múrmi petržalského sanatória pre závislých ľudí. Umelec údajne prepadol hazardu, kvôli ktorému sa nechal dobrovoľne zatvoriť do liečebne. Situácia sa u hudobníka ani po roku nezmenila - stále sa nachádza v zariadení. Oproti minulosti sa však výrazne zmenil. Podľa našich informácií dovedna schudol až 50 kíl.

Tony Moisés je na nepoznanie! Bývalý porotca jojkárskych súťaží Miliónový tanec a Showdance sa už viac ako dva roky dobrovoľne lieči v petržalskom sanatóriu pre závislých ľudí. Ako vás topky.sk v minulosti informovali, bývalý tanečník údajne podľahol gamblerstvu. V kasínach vraj nechával značné sumy. Kopili sa mu dlhy a s nimi aj ďalšie problémy. Koncom roka 2011 sa vytratil zo spoločenského života a nastúpil do liečebne, kde je dodnes.

„Tony sa nachádza stále v sanatóriu, už takmer tri roky. A vraj tam má ešte aspoň rok pobudnúť. Má tam prísny režim, ktorý mu zjavne pomáha pri zotavovaní. Dokonca výrazne schudol, za celú dobu pobytu až 50 kíl,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Topkám sa podarilo Moisésa koncom minulého týždňa zachytiť v areáli liečebne. Už pred rokom bola jeho vizáž výrazne zmenená, no dnes by ste ho určite nespoznali. Tanečník stále veľa športuje, čo vidieť na jeho vychudnutej tvári i vypracovanej postave. Dobrá fyzická kondícia určite prospieva aj jeho psychickému stavu, čo prezrádza na záberoch jeho široký úsmev. Fotografie zmeneného Moisésa si môžete pozrieť v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu