Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná mora Braňa Mojseja: Opäť skončil na psychiatrii!

Braňo Mojsej opäť lieta v problémoch. Zobraziť galériu (6)
Braňo Mojsej opäť lieta v problémoch.

KOŠICE/BRATISLAVA – Znova ho sužujú zdravotné problémy! Hudobník Braňo Mojsej (46) mal v sobotu spolu s jeho skupinou vystupovať na rockovom festivale v Košiciach. Na pódiu sa však neobjavil - zaskakoval ho syn. Moderátorka podujatia ospravedlnila hudobníkovu neúčasť tým, že je chorý. My sme však zistili, že musel byť hospitalizovaný na psychiatrii.

Iba nedávno vyšla kontroverznému spevákovi Braňovi Mojsejovi publikácia s názvom Vytriezvenie, a už sa opäť šepká o problémoch s alkoholom. Jeho skupina Challenge & Braňo Mojsej mala počas uplynulého víkendu vystupovať na rockovom festivale v košickom amfiteátri. Hudobník sa však na podujatie nedostavil - zaskakovať ho musel syn. Moderátorka akcie ospravedlnila spevákovu neprítomnosť slovami, že je chorý.

Topky.sk však zistili, že bývalý manžel podnikateľky Nory Mojsejovej sa momentálne nachádza v psychiatrickej liečebni v Plešivci. Keď sme však chceli o jeho hospitalizácii v sanatóriu zistiť viac, mal vypnutý telefón. Zavolali sme teda do zariadenia, kde nám nepriamo potvrdili, že hudobník sa u nich nachádza. „Informácie o pacientovi vám nemôžeme poskytnúť,“ povedala topkám pracovníčka liečebne. Aké problémy Braňa dohnali opäť do liečebne, zisťujeme. S najväčšou pravdepodobnosťou v tom bude alkohol tak ako v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu