Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trpký vyhadzov zamilovaného Ľuba z Farmy: Takto si koniec v šou nepredstavoval!

Ľubovi Snopkovi sa vo vyraďovacom dueli nedarilo. Na markizáckej Farme preto skončil. Zobraziť galériu (12)
Ľubovi Snopkovi sa vo vyraďovacom dueli nedarilo. Na markizáckej Farme preto skončil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nadobro skončil! Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. V piatok sa ho zúčastnil zamilovaný Ľubo Snopko (19). Mladík, ktorý sa netajil svojou náklonnosťou k tmavovláske Aničke Koleňákovej (19), vyzval do súboja váhovo seberovného Viktora Matza (22). No nespravil dobre. Kontroverzný Košičan ho totiž porazil na plnej čiare. A tak sa mladý Čeríňan nedobrovoľne rozlúčil so snom finančne pomôcť svojím najbližším. Vyradenie malo preňho trpkú príchuť.

Piatkový duel sa na markizáckej Farme stal osudným pre Ľuba Snopka. Vidina zisku 50 000 eur, ktorú v sebe 19-ročný farmár živil dlhé tri týždne, sa tak razom rozplynula. Mladučký rodák z Čerína totiž sníval, že vďaka výhre v reality šou pomôže krstným rodičom, ktorí sa o neho starali po odchode od rodičov alkoholikov. No uspieť v televíznom projekte sa mu nepodarilo. 

Osudnou sa mu stala voľba súpera. Snopko si totiž ako prvý duelant mohol vybrať, s kým si v súboji zmeria sily. Voľba padla na 22-ročného Viktora Matza, ktorý bol preňho váhovo seberovný. No ako sa neskôr ukázalo, nebolo to správne rozhodnutie. Kontroverzný Košičan totiž Ľuba porazil nielen v prvej vedomostnej disciplíne, ale aj v druhom prekvapení. Zamilovaný farmár, ktorý sa netajil svojou náklonnosťou ku krásnej Aničke Koleňákovej, tak v reality šou nadobro skončil. 

„Len pred pár dňami sme dostali ovečky. Aj preto mi je veľmi ľúto, že teraz musím ísť domov v tom najlepšom,“ netajil svoje sklamanie Ľubo. Slzy a smútok sa nepodarili skryť ani Anke Koleňákovej. „Tak bude to tu pre mňa teraz oveľa ťažšie ako to bolo, lebo odchádzajú z Farmy mne blízki ľudia,“ posťažovala sa súťažiaca, ktorá na statku prišla o svoju spriaznenú dušu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu