Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zmenení Lábus a Kaiser po viac ako 20-tich rokoch: Takto vyzerajú dnes!

Zmenení Jiří Lábus a Oldřich Kaiser po takmer 20-tich rokoch. Zobraziť galériu (9)
Zmenení Jiří Lábus a Oldřich Kaiser po takmer 20-tich rokoch.

BRATISLAVA - Sú to vôbec oni? Českých hercov a komikov Jiřího Lábusa (64) a Oldřicha Kaisera (59) pozná takmer každý. Napríklad aj z nezabudnuteľnej komédie Slunce, seno, erotika, kde si spolu zahrali. Dvojica sa po dlhej dobe opäť objaví na jednom pódiu. A tak sme si posvietili na to, ako sa humoristi po viac ako dvadsiatich rokoch zmenili.

Čas nikto nezastaví! Obľúbení herci a zabávači Jíři Lábus a Oldřich Kaiser sú známi z množstva filmov, seriálov, hier a inscenácií. Ak by ste si mysleli, že už patria do starého železa, mýlili by ste sa. Už čoskoro sa totiž po dlhej dobe opäť objavia na javisku v novej hre.

Pri tejto príležitosti ich vyspovedali české médiá. A ako vidieť na záberoch z rozhovoru pre portál Super.cz, zub času zanechal aj na nich viditeľné stopy. Z tmavovlasých sympaťákov, ktorých ste mohli vidieť napríklad v roku 1991 v divácky populárnej komédii Slunce, seno, erotika, sú už dedkovia s poriadnymi šedinami. Okrem sivých vlasov pribudli humoristom i vrásky. U Lábusa sú zreteľné aj nejaké tie kilá navyše.

Jiřího si môžu diváci pamätať predovšetkým ako čarodejníka Rumburaka z televíznej rozprávky Arabela, ktorá sa stala na svoju dobu fenoménom. Kaiser napriek množstvu filmov a seriálov svoj talent dlho utápal v alkohole, v roku 2006 podstúpil protialkoholické liečenie a začal znovu hrať. Aj toto trápenie na ňom zanechalo stopy. Fotografie zostarnutých hercov i z obdobia spred dvadsiatich rokov si môžete pozrieť v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu