Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Uvoľnená Knechtová: V sexi overale hádzala dráždivé pózy!

Katarína Knechtová v sexi overale hádzala dráždivé pózy. Zobraziť galériu (4)
Katarína Knechtová v sexi overale hádzala dráždivé pózy.

BRATISLAVA – Zábrany zahodila za hlavu! Výzor speváčky Kataríny Knechtovej (33) sa počas jej kariéry neustále menil. Nakoniec sa zo strapatého „chlapčiska“ stala očarujúca žena. Dôkazom môže byť aj utorkový krst nového CD Richarda Müllera, kam brunetka dorazila v sexi outfite a pri fotení sa nečakane zmenila na zmyselnú modelku.

Poriadne provokatívna! Tak pôsobila v utorok večer interpretka Katarína Knechtová, ktorá sa objavila na krste nového CD Richarda Müllera v istom bratislavskom hoteli. Oblečená v sexi čiernom krátkom overale sa pred naším fotografom predviedla ako zvodná modelka, ktorá „hádzala“ vyzývavé pózy.

„Nie som provokatérka, ani exhibicionistka, priznám sa. Iniciátor bol váš fotograf, tak sme sa trošku zabavili. Obliekla som si tento elegantno-sexi overal, lebo ho nosím veľmi rada,“ priznala nám s úsmevom Knechtová, ktorú v minulosti v takejto polohe vídať nebolo. 

Tentoraz však pôsobila pred objektívom tak prirodzene, že sme zisťovali, či niekedy netúžila byť modelkou. „Na chvíľu som bola modelka mojej kamarátke v Moskve, ktorá súťažila s avantgardným líčením. Inak som dostatočne sebakritická, aby som vedela, že modelkou by som nikdy nemohla byť,“ uzavrela Knechtová, ktorej by však mnohí obdivovatelia určite v tejto veci oponovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu