Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Biela veľryba Ewa Farna prekvapila výzorom: 4 mesiace a špeky sú preč!

Ewa Farna sa za pár mesiacov poriadne zmenila. Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna sa za pár mesiacov poriadne zmenila.

VARŠAVA - Vyzerala skvelo! Ewa Farna (21) v máji rozpútala diskusiu ohľadom svojich kíl. Na viacerých podujatiach sa totiž objavila v nelichotivých outfitoch, ktoré nepekne zvýrazňovali jej oblé tvary. Speváčka však potom evidentne začala so sebou niečo robiť. Prešlo totiž len pár mesiacov a na pondelkovej akcii svojím vzhľadom doslova ohurovala. Aj v bielom oblečení bolo vidieť, že brunetka poriadne zhodila.

Milo prekvapila! Ewa Farna sa v pondelok objavila na akcii poľského magazínu. Ten odovzdával ceny vo svojej ankete Žena roka, pričom jednou z ocenených bola aj brunetka. Pohľad na ňu bol teraz viac než príjemný. 

Ešte pred pár mesiacmi boli na Ewe viditeľné kilá navyše, na ktoré upriamovala pozornosť aj nevhodne volenými outfitmi. Tentoraz však mala oveľa šťastnejšiu ruku. Hoci sa obliekla do snehovej farby, ktorá rozširuje, žiadna biela veľryba z nej v tomto prípade nebola. 

To, že je Farna štíhlejšia, bolo evidentné aj na jej tvári, ktorá už nepôsobila opuchnuto. Celkový sexi vzhľad podčiarkla asymetrickými šatami a vysokými podpätkami. „Ewa vyzerala naozaj skvelo,” zhodli sa viaceré poľské portály. A my sa k nim pripájame. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu