Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas na móle: Krásnej Slovenke sa roztrhli šaty a ostala nahá!

Finalistka modelingovej súťaže Michaela zažila menšie faux pas. Spod šiat jej vykukol prsník. Zobraziť galériu (9)
Finalistka modelingovej súťaže Michaela zažila menšie faux pas. Spod šiat jej vykukol prsník.

TRENČÍN/BRATISLAVA – Toto zrejme nečakala! Slovenská finalistka modelingovej súťaže Face 2014 zažila počas víkendu menšie faux pas. Brunetka Michaela totiž ukázala na predvádzacom móle viac než sama chcela. A šteklivé odhalenie bolo na svete.

Tomu sa povie smola! Počas uplynulej nedele sa v Trenčíne konal tretí ročník modelingovej súťaže Face 2014. Víťazkou sa stala plavovlasá Slovenka Dominika Szijartóová. Do povedomia prítomných sa ale bezpochyby zapísala aj ďalšia krásna Slovenka. Konkrétne Michaela, ktorá mala súťažné číslo 3. Okrem toho, že obsadila druhé miesto, získala aj titul Face of Feminity 2014. To však nebolo všetko, čím sexi brunetka v ten večer zaujala.

Nádejnej modelke sa totiž na pódiu prihodila nečakaná nepríjemnosť. Roztrhla sa jej šnúrka, ktorá mala držať jej top na správnom mieste. Uvoľnený vršok tak napokon odhalil aj to, čo malo ostať skryté. No napriek tomu, že jej pri predvádzaní vykukol prsník, zachovala sa ako profesionálka a pokračovala ďalej. Len si kryla intímne partie rukou. Ktovie, možno aj táto duchaprítomnosť jej dopomohla k druhému miestu.

VIDEO: Pozrite si promenádu finalistiek v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu