Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kramárovo desivé priznanie: Mafia ma obrala o majland!

Maroš Kramár sa s mafiou stretol nielen na televíznych obrazovkách. Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár sa s mafiou stretol nielen na televíznych obrazovkách.

BRATISLAVA – Zaplietol sa s podsvetím! Úspešný herec Maroš Kramár (55), ktorý stvárňuje v obľúbenom Búrlivom víne nečestného politika, si v minulosti poriadne zavaril. Ako nám nedávno priznal, v reálnom živote mu podobne ako v tom seriálovom mafia poriadne skomplikovala život.

Tomu sa hovorí smola! Herec Maroš Kramár aktuálne hrá v Búrlivom víne politika Miroslava Petránskeho, ktorý sa kvôli zisku dopustí rôznych nečestností a skončí vo väzení. V skutočnom živote našťastie s niečím podobným nemá takúto negatívnu skúsenosť, no i tak poznal odvrátenú stránku podnikateľského biznisu. 

Ako sme sa dozvedeli od samotného herca, v minulosti mal osobné skúsenosti s nekalými mafiánskymi praktikami. „Mal som smolu, že som sa s nimi stretol a mal som tiež smolu, že som s niektorými začal aj podnikať,“ netajil herec, ktorého muži z podsvetia obrali o značný majetok. „Okradli ma o veľa peňazí. Takže mám už aj vlastné skúsenosti. Už teda nemusím hrať zo skúseností druhých, ale z vlastných. Ľahšie sa to stvárňuje, keď to prežijete,“ priznal nepekné zážitky Kramár. 

Jeden z jeho podnikateľských neúspechov je dokonca verejnosti známy, o čom vás topky.sk v minulosti informovali. V roku 2011 sa snažil Kramár oživiť bývalé divadlo West. Za spoločníka si zobral Rudolfa H. Išlo o muža, ktorého v roku 2004 odsúdili v Čechách za spreneveru. Napriek jeho pohnutej minulosti mu umelec dal šancu, no po roku spolupráce svoje rozhodnutie trpko oľutoval. Kamarát ho totiž obral o peniaze.

Skúseností s nečestnými podnikateľmi má teda Kramár viac ako dosť. No našťastie má veľa pracovných príležitostí nielen u nás, ale aj u západných susedov, vďaka čomu si vie slušne zarobiť. Okrem toho pokračuje v podnikaní, čo svedčí o tom, že ho tieto nepríjemné zážitky finančne a ani psychicky nepoložili. Musí si však dávať na ľudí väčší pozor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Marošom Kramárom nielen o mafii.

Rozhovor s Marošom Kramárom o mafii

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu