Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexbomba na markizáckej Farme: Jej pikantné FOTO vás dostanú!

Lucia Mokráňová je poriadna sexica. Zobraziť galériu (11)
Lucia Mokráňová je poriadna sexica.

BRATISLAVA - Páni, to je kus! Tieto slová si v myšlienkach povedali asi všetci mužskí účastníci reality šou Farma, keď zbadali svoju kolegyňu Luciu Mokráňovú (22). Sexi súťažiaca totiž púta pozornosť svojou peknou tváričkou aj tip-top postavičkou. My vám teraz prinášame pikantné zábery zvodnej blondínky. Pri pohľade na ne je jasné, že chlapi to na markizáckom statku budú mať poriadne ťažké. Hlavu z tejto krásky už má popletenú minimálne spolubojovník Tibor Repa (48), ktorý ju lákal do svojej postele.

V uplynulých dňoch sa na obrazovky televízie Markíza vrátila obľúbená reality šou Farma. V prvých častiach statkárskej súťaže sa diváci zoznámili z dvanástkou finalistov, ktorí nabrali odvahu v drsných podmienkach zabojovať o rozprávkovú výhru 50 tisíc eur.

Jednou zo súťažiacich je aj Lucia Mokráňová. Sexi blondínka hovoriaca po česky patrí k najvýraznejším farmárom. Neprehliadnuteľná Bratislavčanka má totiž ambície živiť sa ako modelka, a tak okamžite všetkých zaujme svojou krásou a dokonalými krivkami. A zjavne sa nimi aj rada chváli. Dôkazom toho sú fotky, ktoré sa nám podarilo získať.

Zmyselné pohľady a zvodné pózy svedčia o tom, že svojich predností si je farmárka určite vedomá. Niet preto divu, že sa minulý rok zúčastnila aj súťaže Miss CARat Tuning, kde si dokonca vyslúžila jedno z ocenení. Súťažiaci chlapi odlúčení od svojich partneriek to teda pri pohľade na Luciu budú mať na Farme poriadne ťažké. 

Dôkaz, že blondínka im nie je ľahostajná, priniesla hneď epizóda z úvodného dňa na statku. Tibor Repa ju totiž okamžite lákal do spoločnej postele. „Tak tento návrh som dal Lucii preto, lebo som to myslel vážne. Ponúkol som jej to preto, že ja som rozmerný muž, ona maličká. Keby sa mi ušiel terajší farmár, tak to by bol strašný pohľad, keby sme sa my dvaja mali deliť o posteľ. Tak som to takto dopredu určil ja,” obhajoval svoje úmysly rozvedený automechanik. Jeho životnú partnerku môže tešiť aspoň to, že sexi Lucia tento návrh okamžite zmietla zo stola. 

Lucia Mokráňová sa minulý rok zúčastnila súťaže Miss CARat Tuning, počas ktorej nafotila aj takéto sexi fotky.
Zobraziť galériu (11)
Lucia Mokráňová sa minulý rok zúčastnila súťaže Miss CARat Tuning, počas ktorej nafotila aj takéto sexi fotky.  (Zdroj: tv markiza/topky.sk )

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu