Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Aj Slovensko už má živú Barbie: Sexbomba z Trnavy má osí driek, megaprsia a napumpované pery!

Michaela Gašparovičová sa čoraz viac podobá na Ukrajinku Valeriu Lukyanovu, ktorá pripomína živú Barbie. Zobraziť galériu (9)
Michaela Gašparovičová sa čoraz viac podobá na Ukrajinku Valeriu Lukyanovu, ktorá pripomína živú Barbie. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Aj my už jednu máme! Sexbomba z Trnavy Michaela Gašparovičová (22) je majiteľkou azda najväčších silikónových pŕs na Slovensku. Pri pohľade na najnovšie zábery, ktoré zachytávajú nielen jej napumpované vnady, ale aj pery a osí driek, začína pripomínať umelú Barbie. Keby mala blond vlasy, úplne by sa podobala na Ukrajinku Valeriu Lukyanovú (29), ktorá si práve na výzore svetoznámej bábiky postavila svoj imidž.

Medzi slovenskými hviezdičkami sa v poslednom období rozmohol trend mať veľké silikónové prsia a ultraštíhlu postavu. Po Zuzane Plačkovej, ktorá si nechala do hrudníka voperovať 800 ml implantáty, absolvovala podobný zákrok aj sexbomba z Trnavy Michaela Gašparovičová. Tá si ich však po krátkej dobe dala napumpovať ešte väčšou dávkou silikónu. 

Vďaka zákrokom plastických chirurgov a trápeniu tela v posilňovni tmavovláskina postava už dávno nevyzerá prirodzene. Naopak, Slovenka začína čoraz viac pripomínať umelú Barbie. Sexica s megaprsiami, maximálne štíhlym pásom a napumpovanými perami nápadne pripomína Ukrajinku Valeriu Lukyanovú. Tá si zakladá práve na tom, že vyzerá ako tá pravá od Mattela. Jediné, čo dievčatá rozlišuje, je farba vlasov. Ešte pred pár mesiacmi však mala Michaela tiež blond hrivu. Keby sa opäť prefarbila, pôsobili by doslova ako dvojičky. Veď posúďte sami. 

Na prvý pohľad sa Michaela Gašparovičová odlišuje od Ukrajinky Valerie Lukyanovej iba tmavými vlasmi - obe majú veľké silikónové prsia, plné pery a osí driek.
Zobraziť galériu (9)
Na prvý pohľad sa Michaela Gašparovičová odlišuje od Ukrajinky Valerie Lukyanovej iba tmavými vlasmi - obe majú veľké silikónové prsia, plné pery a osí driek.  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu