Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zuzana Belohorcová má nové FOTKY: Nedokonalé telo skrývala!

Zuzana Beklohorcová priznala, že osem mesiacov po pôrode ešte nemá dokonalú figúru. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Beklohorcová priznala, že osem mesiacov po pôrode ešte nemá dokonalú figúru.

PRAHA - Netradičné! Zuzana Belohorcová (38) síce žije v Amerike, ale stále je tvárou českého kaderníckeho salónu. Pre ten nedávno nafotila nové zábery. Prekvapením je, že blondínka sa nepredviedla v žiadnych dráždivých outfitoch a ani sexi pózach. Na to, ako ju poznáme, bola až príliš zahalená. Ako sama priznala, dôvodom je fakt, že jej telo osem mesiacov po pôrode ešte nie je v takej forme, v akej by si predstavovala.

Nič vyzývavé! Zuzana Belohorcová je stále spájaná s pojmom učiteľka sexu. A keď fotí nejaké snímky, zvyčajne je v úsporných outfitoch a štylizovaná do dráždivých póz. Pri najnovšej kampani to však bolo úplne inak. Zábery pre pražský salón sú totiž na Zuzanu až netradične decentné. Tentokrát bola viac zahalená než vyzlečená.

„Už som mamina dvoch detí a po tom pôrode to nie je také 100-percentné, ako by to malo byť,” priznala pre český portál Super.cz Belohorcová, ktorá 13. decembra priviedla na svet syna Nevia. „Ale budúci rok sľubujem, že to bude sexi a bude to viac odhalené. V Amerike budem cvičiť, budem trénovať,” zaviazala sa blondínka, ktorá sa v USA plánuje živiť ako realitná maklérka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu