Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Boháč Kollár radikálne zmenil imidž: Boris, čo si to so sebou urobil?

Boháč Boris Kollár sa najnovšie chváli takýmto „čírom“ na hlave. Zobraziť galériu (5)
Boháč Boris Kollár sa najnovšie chváli takýmto „čírom“ na hlave. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Fúha, to je zmena! Boris Kollár (49) je známy ako milovník žien a podnikateľ. V Amerike, kde sa zdržuje už dlhšiu dobu, však seriózny výzor hodil za hlavu a poriadne sa odviazal. Na sociálnu sieť totiž zavesil fotky, ktoré podrobne dokumentujú jeho nový účes. Multiotecko všetkých šokoval čírom na hlave.

Najznámejší slovenský milionár a veľký milovník žien Boris Kollár trávi letné mesiace v ďalekej Amerike. Okrem relaxu, ktorý si užíva vo svojej luxusnej vile na Miami, sa multiotecko za veľkou mlákou stará aj o svoj výzor.

Na sociálnej sieti Facebook sa totiž svojim priateľom pochválil novým imidžom. Na záberoch, kde mu nebolo vidieť do tváre, ho mnohí na prvý pohľad ani nespoznali. „Neverili ste mi, že som to ja, tak celý setík (fotiek),“ napísal Kollár k snímkam. 

Niet však divu, že ľudia boli spočiatku presvedčení, že o podnikateľa vôbec nejde. Štyridsaťdeväťročný playboy totiž zvolil účes netypický pre muža v jeho veku a postavení. Po stranách si boháč dal hlavu úplne vyholiť a v strede si ponechal husté číro. Ktovie, čo otecka ôsmich detí inšpirovalo k takémuto kroku. Zvykne sa hovoriť, že keď žena zmení účes, stojí za tým väčšinou nový muž. Že by to platilo aj opačne? 

Boris Kollár svoj nový účes odprezentoval aj na sociálnej sieti Facebook, kde sa nafotil z každej strany.
Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár svoj nový účes odprezentoval aj na sociálnej sieti Facebook, kde sa nafotil z každej strany.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu