Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DOD Markízy: Zo zaoblenej Judínyovej tyčka, Hospodárová v kroji a Hágerová s bláznivými vlasmi

Erika Judínyová zapracovala na svojej postave, Diana Hágerová mala ružové vlasy a Jana Hospodárová sa predviedla v kroji. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová zapracovala na svojej postave, Diana Hágerová mala ružové vlasy a Jana Hospodárová sa predviedla v kroji.

BRATISLAVA - Markizácky Deň otvorených dverí priniesol mnohým divákom možnosť stretnúť sa so svojimi obľúbencami. Niektoré staré známe tváre však v Záhorskej Bystrici poriadne prekvapili. Erika Judínyová, ktorá vo vzťahu so Štefanom Skrúcaným mierne pribrala, opäť ohurovala štíhlymi krivkami. Diana Hágerová, moderátorka zákulisia poslednej SuperStar, zas zaskočila farbou vlasov. V blond hrive jej totiž svietili ružové pramene. Netradičný pohľad sa naskytol aj na moderátorku Janu Hospodárovú, ktorá sa predviedla v kroji.

Galéria: Fotoreportáž z DOD Markízy 2014.

V sobotu množstvo ľudí z celého Slovenska zamierilo do Záhorskej Bystrice, kde Markíza otvorila svoje dvere pre všetkých divákov. Návštevníci sa mohli tešiť na autogramiády aj pestrý program. Navyše, k svojim miláčikom z televíznej obrazovky sa mohli dostať doslova na dotyk. 

Mnohí si tak mohli všimnúť, že Erika Judínyová je opäť vo svojej starej forme. Moderátorka sa vo vzťahu so Štefanom Skrúcaným zaoblila, no zdá sa, že kilá sa z nej opäť strácajú. Blondínka má totiž opäť chudé nohy a zníženú hmotnosť možno vidieť aj v jej zúženej tvári.

Erika však nie je jediná markizáčka, ktorá na DOD prekvapila. Jednoznačne zaujala aj Diana Hágerová, ktorá moderovala zákulisie poslednej SuperStar. Do svojich blond vlasov si totiž nechala urobiť ružové pramene. Zaujímavé je, že vyzerala, akoby sa náročky zladila so šatami svojej kolegyne Mirky Almásy.

Netradičný pohľad sa naskytol aj na moderátorku Janu Hospodárovú. Tá sa spolu s kolegami zo športového spravodajstva obliekla do kroja. Dôvodom bolo spoločné vystúpenie na ľudové piesne na pódiu. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu