Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Puškárová v kŕčoch smiechu v Televíznych novinách kvôli Zápalovi: Nie som žiadny suchár!

Jaro Zápala ohromil Zlaticu Puškárovú aj divákov Televíznych novín. Zobraziť galériu (14)
Jaro Zápala ohromil Zlaticu Puškárovú aj divákov Televíznych novín.

BRATISLAVA - Prijal výzvu a pridal bonus! Jaroslav Zápala (47) bol v stredu v priamom prenose Televíznych novín oslovený redaktorom Viktorom Vinczem (23), aby sa tiež zapojil do Ice bucket challenge. Moderátor po celom dni rozmýšľania nakoniec úlohu splnil vo včerajšom živom vysielaní. Zlatica Puškárová (37) sa prizerala, ako jej kolegu zalieva plné vedro ľadovej vody. Markizák však chcel všetkým dať úplne jasne najavo, že nie je žiadny suchár. A tak ešte skočil do jazierka pred budovou televízie. Šokovaná blondínka v štúdiu sa nezdržala smiechu.

Popasoval sa s tým! Keď Jaro Zápala dostal ľadovú výzvu v živom vysielaní, bol dosť zaskočený. Dlho rozmýšľal, či sa zapojiť a nechať sa obliať studenou vodou alebo sa výkupiť vyšším príspevkom na výskum amyotrofickej laterálnej sklerózy. Úlohu nakoniec splnil vo štvrtkových Televíznych novinách. 

Zlatica Puškárová včera zostala na konci správ v štúdiu sama a sledovala, ako Zápalu pred budovou televízie zalieva množstvo chladnej vody. „Dúfam, že Viktor Vincze je spokojný,” povedal Jaro po tom, čo ho kolega Martin Sivák poriadne vykúpal. 

Ako sa z jeho slov diváci dozvedeli, markizák celý deň počúval, nech nie je suchár. Preto sa rozhodol výzvu nakoniec prijať a ukázať, že sa neberie príliš vážne. A dokonca urobil aj čosi navyše. „Viktor, nie som suchár a kvôli tebe pridávam bonus,” vyhlásil Zápala a hodil sa do jazierka v areáli Záhorskej Bystrice, kde trochu vyplašil plávajúce ryby.

Zlatica tento jeho čin pozorovala s údivom v tvári a nezdržala sa ani smiechu. „Tak toto som v živote nevidela, priznám sa. Neuveriteľné,” krútila blondínka hlavou. Ktovie, či by podobný kúsok urobila aj ona alebo by sa z výzvy radšej vykúpila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu