Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakaná situácia v priamom prenose Markízy: Zápala v šoku, blesková reakcia Pietrovej!

Jaroslav Zápala bol zaskočený, Mária Chreneková Pietrová zvládla situáciu s chladnou hlavou. Zobraziť galériu (7)
Jaroslav Zápala bol zaskočený, Mária Chreneková Pietrová zvládla situáciu s chladnou hlavou.

BRATISLAVA - Poriadne prekvapenie! Včerajšie Televízne noviny priniesli moderátorskej dvojici situáciu, s ktorou nerátali. Redaktor Viktor Vincze (23) totiž počas reportáže o takzvanej ľadovej výzve nominoval práve svojich kolegov sediacich v štúdiu. Mária Chreneková Pietrová (29) zareagovala okamžite, no Jaroslav Zápala (47) bol poriadne zaskočený a v priamom prenose nedokázal poskytnúť jasné stanovisko. Topky.sk zisťovali jeho aktuálny postoj k Ice bucket challenge - aktivite, ktorá vyvolala vo svete ošiaľ.

Zapája sa stále viac ľudí! Ľadová výzva, vďaka ktorej sa zbierajú príspevky na výskum a liečbu amyotrofickej laterálnej sklerózy, sa šíri závratným tempom. Reportáž o svetovo známych celebritách, ktoré ju prijali, priniesla aj Markíza v stredajších Televíznych novinách. 

Samotného redaktora pritom vyzval jeho šéf, a tak sa Viktor Vincze v závere svojho príspevku tiež nechal obliať ľadovou vodou. Následne oslovil generálneho riaditeľa televízie a svojich kolegov zo spravodajského štúdia. „Ja nominujem Matthiasa Setteleho, Jaroslava Zápalu a Máriu Chrenekovú Pietrovú,” vyhlásil pred kamerami. 

Diváci preto napäto čakali, čo prinesie pohľad na moderátorskú dvojicu. „Tak, Viktor, ja ti odkazujem, že radšej prispejem na charitu,” zareagovala bleskovo blondínka. Zato na mužovi po jej boku bolo vidieť, že je naozaj v rozpakoch. „Ja som v šoku,” netajil Zápala v priamom prenose. „Toto nám ani vedúci vydania neukázal. Asi naschvál, aby sme sa nemohli pripraviť na tento záver. No, Viktor, uvidíme,” povedal zaskočene, pričom sa ani na naliehanie svojej kolegyne jasnejšie nevyjadril. 

Topky.sk preto vo štvrtok zisťovali, či už dospel k nejakému záveru. „Neviem zatiaľ. Dnes si to ešte premyslím,” povedal nám markizák. Zaujímalo nás aj to, či výzvu prijme generálny riaditeľ Matthias Settele. Na našu otázku však hovorkyňa televízie zatiaľ nereagovala.

Takzvaná Ice Bucket Challenge, kedy na seba vylejete vedro plné vody a ľadu, je vo svete populárna. Má charitatívny cieľ - získať peniaze na výskum a liečbu amyotrofickej laterálnej sklerózy.
Zobraziť galériu (7)
Takzvaná Ice Bucket Challenge, kedy na seba vylejete vedro plné vody a ľadu, je vo svete populárna. Má charitatívny cieľ - získať peniaze na výskum a liečbu amyotrofickej laterálnej sklerózy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu