Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trapasy v spoločnosti. Čo sa stane, keď celebritám nefunguje dezodorant a ako to riešia?

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: PR)

Mohlo by sa zdať, že celebrity sa nepotia. Keď už sa ale na niekom výnimočne objavia povestné mokré koláče potu alebo biele dezodorantové mapy, je to vidieť. Väčšina si to ani nevšimne, a namiesto toho, aby držali ruky pri tele alebo si išli do ústrania prevetrať podpazušia, veselo z červených kobercov mávajú a usmievajú sa do fotoaparátov.

Trapasy v spoločnosti. Čo
Zobraziť galériu (6)

Čo celebritám na potenie zaberá?

Ako je však možné, že väčšina celebrít sa proste nepotí a my sa potíme aj napriek niekoľkonásobnému nanášaniu antiperspirantov? Navyše aj tých antiperspirantov, ktoré nám sľubujú hodiny, ba dokonca celé dni bez potu aj pri behu maratónu? Tým tajným receptom je aplikácia botulotoxínu dermatológom. Ale nehovoríme teraz o botulotoxíne, ktorý sa používa na vyhladenie vrások, ale o botulotoxíne v jeho zriedenej forme, ktorý zabraňuje nadmernému poteniu. Ten sa aplikuje do problematických oblastí a zázrak menom suché oblečenie je na svete. Navyše k tomu, aby ste sa nepotili v podpazuší, na čele, na rukách, nohách, zátylku, bedrách či slabinách, stačí dermatológovi pár minút.

Viac informacií o odstránení potenia na www.yesvisage.sk/potenia

Alice Bendová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Herečka Alice Bendová sa už nepotí

Celebrity o tomto jednoduchom zákroku vedia. Preto je to vždy pre novinárov úlovok, keď sa tu a tam objaví celebrita, ktorá zabudla navštíviť svojho dermatológa. A vedia to aj naše celebrity, ktoré sa už na Klinike Yes Visage húfne pripravujú na leto. Možno aj preto, že tu majú teraz zníženú cenu na polovicu. Stretli sme na klinike aj herečku Alicu Bendovú. „Na odstránenie potenia nechodím z dôvodu, že by som sa až tak nadmerne potila a robili sa mi zakaždým koláče. Ale mám strach z dezodorantov, nie je tajomstvom, že sú veľmi rizikové a niektoré môžu dokonca vyvolávať aj rakovinu. Takže som zvolila alternatívu, ktorá poteniu zabráni, ale škodlivá nie je,“ zverila sa herečka Alice Bendová.

Viac informacií o odstránení potenia na www.yesvisage.sk/potenia

Martin Maxa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Spevák Martin Maxa koláče z potu nemáva

Spevák Martin Maxa Alicu dopĺňa: „Na odstránenie potenia som nešiel, aby som sa nepotil pri športe, ale veľa energie vydávam na pódiu a počas koncertu sa aj prezliekam. To už nemusím vôbec riešiť, som naozaj spokojný.“ „Nadmerné vylučovanie potu, než je potrebné na reguláciu tela, je nepríjemné a môže byť spoločenským hendikepom. Aplikácia roztoku botulotoxínu do miest so zvýšeným alebo nepríjemným potením je aktuálne najefektívnejším riešením odstránenia nežiaduceho potenia,“ vysvetľuje MUDr. Barbora Brezová z Kliniky Yes Visage v Bratislave. Ako dokazuje aj Martin, toto riešenie sa stalo hitom nielen medzi ženami. Aj muži sa chcú vyvarovať trápnej situácii, kedy si vyzlečú sako a na košeli budú mať mokré škvrny od potu.

Viac informacií o odstránení potenia na www.yesvisage.sk/potenia

Alice Bendová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Simona Krainová si dáva botox do čela

V medicíne ako liečivo a v estetickej dermatológií sa botulotoxín používa na odstránenie alebo zníženie intenzity vrások. „Najčastejšie k odstráneniu mimických vrások, najmä medzi obočím, v okolí očí a na čele. Dokáže odstrániť aj pomarančovú kožu na brade alebo spadnuté kútiky úst,“ spresnila MUDr. Brezová z Kliniky Yes Visage v Bratislave, medzi ktorej hviezdnych klientov patrí aj Simona Krainová. „Od istého veku sa botox týka aj mňa. A aj keď sa dnes zdá banálny a bežný, výber skúseného lekára je zásadný. Prirodzený vzhľad a citlivá aplikácia je pre mňa prioritou,“ prezradila Simona. „Botox by mal u skúseného odborníka tvári dodať odpočinutý vzhľad, nie strnulý a udivený výraz,“ potvrdzuje MUDr. Brezová slová Simony.

Viac informacií o botulotoxine na www.yesvisage.sk/botulotoxin

Simona Krainová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Zľava 50% na odstránenie potenia, alebo zadarmo!

Teraz v priebehu leta je ideálny čas nielen na botox ako prevenciu proti vráskam od mračenia zo slniečka, ale hlavne tiež proti poteniu. Na klinikách Yes Visage majú teraz výnimočnú letnú akciu na odstránenie potenia za polovicu. Ale ak chcete tento či iné zákroky ako omladenie, liposukciu alebo napríklad nové prsia úplne zadarmo, môžete o ne súťažiť v súťaži o premenu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou. Podrobnosti nájdete na webe kliniky.

Viac o Klinike Yes Visage na www.yesvisage.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu