Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vrazil jej pri nakrúcaní televíznej šou: Krehkú Češku zaliala krv!

Michaela dostala v kuchárskej šou KO. Zobraziť galériu (7)
Michaela dostala v kuchárskej šou KO.

PRAHA - Toto nečakala! Aj kuchárska súťaž môže byť poriadne tvrdá. Presvedčila sa o tom Češka Michaela v šou televízie Prima Prostřeno. Ako zábavu si totiž pre svojich hostí pripravila kickbox, ktorému sa venuje. Keď sa však oproti nej postavil statný chlap, všetko sa vymklo spod kontroly. Útla blondínka skončila zakrvácaná.

Nekrotil sa! Súčasťou kuchárskych šou býva aj takzvaná zábava. Češka Michaela si do tejto programovej vsuvky pripravila pre svojich hostí v relácii Prostřeno kickboxový súboj. To však radšej nemala robiť. Jej súperom bol totiž aj o dosť statnejší Jan, ktorý túto bojovú lekciu vzal dosť vážne. 

Jan sa do súboja vžil natoľko, že hneď svojím prvým úderom uštedril krehkej blondínke KO. Hoci si to spočiatku ani nevšimla, jej tvár zaliala krv. Keď sa ju snažila zastaviť vreckovkou, stekala jej aj po ruke. Našťastie situáciu vzala športovo a pred kamerami sa nerozhorel väčší konflikt. „Omylom som Mišu udrel do nosa. Určite som to neurobil naschvál, bolo to len v rámci športu a tak to aj Miša zobrala,” okomentoval nešťastnú udalosť „bitkár”. 

VIDEO: Hneď po prvom úderi skončila blondínka so zakrvavenou tvárou.  

KO v Prostřeno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu