Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Gottova žena ako Miss mokré tričko: Úplne premočená v priamom prenose!

Ivana Gottová sa obliala studenou vodou v priamom prenose. Zobraziť galériu (6)
Ivana Gottová sa obliala studenou vodou v priamom prenose.

PRAHA - Prekvapila! Ivana Gottová (38) pôsobí po boku mnohonásobného českého slávika Karla Gotta (75) ako pravá dáma. V záujme dobrej veci však nemá problém priamo pred kamerami sa obliať studenou vodou a skončiť ako mokrá myš. Spolu s kolegom sa totiž zapojila do ľadovej výzvy, ktorá poukazuje na problematiku amyotrofickej laterálnej sklerózy.

Zapájajú sa obyčajní ľudia aj celebrity! Svetom sa šíri ľadová výzva - kto sa obleje studenou vodou, platí 10 dolárov a vyzýva ďalšieho človeka. Tí, čo odmietnu, dávajú 100 dolárov na výskum a liečbu amyotrofickej laterálnej sklerózy. Chladnú sprchu neodmietli ani Ivana Gottová a Petr Vágner z VIP Správ na Prime.

Po tom, čo sa v reportáži obliala televízna hviezda Oprah Winfrey, či speváčka Gwen Stefani, siahli po vedrách aj moderátori. Priamo pred kamerami na seba prevrátili poriadne množstvo vody. „Miss mokré tričko,” komentoval po tomto akte vzhľad svojej kolegyne Vágner. Našťastie, manželka najobľúbenejšieho českého speváka si vzala tmavé oblečenie a neukázala nič, čo by nechcela. 

Obaja samozrejme vyzvali aj ďalších. Petr nominoval hudobníkov Luciu Vondráčkovú a Josefa Vojtka. „A ja Karla,” vyhlásila Ivana. Po chvíli napätia ale vysvetlila, že nie toho svojho - Gotta - ale kolegu zo spravodajstva Karla Voříška. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu