Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drobovej dovolenka hrôzy: Útok nožom a prebodnutý krk!

Gabriela Drobová sa počas dovolenky na Islande bála o svoj život. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Drobová sa počas dovolenky na Islande bála o svoj život. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Strach a hrôza! Tieto pocity prežívala počas letnej dovolenky riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová (40). Blondínka sa totiž spolu s partnerom Karolom Rumanom vybrala do netradičnej destinácie - na ostrov Island. Chvíle plné spoznávania novej krajiny a oddychu však poznačil nepríjemný incident. Dvojica sa stala svedkom krvavého konfliktu, pri ktorom sa strachovala o život.

Riaditeľka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová sa v uplynulých dňoch vrátila z pomerne netradičnej dovolenkovej destinácie - z Islandu. Tam spolu s partnerom Karolom Rumanom strávila niekoľko zaujímavých dní. Hoci spočiatku dvojica prežívala príjemné chvíle, neskôr ich vystriedal strach o vlastné životy.  

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, partneri sa v zahraničí takmer zaplietli do poriadne krvavej pouličnej bitky. „Ani sme nevedeli, že v rámci predĺženého víkendu, ktorý sme strávili v Reykjavíku, sa koná pochod gayov a lesbičiek - tzv. Gay Pride. V uliciach to žilo, všade bolo plno ľudí, pil sa alkohol. Odrazu sa kúsok od nás sa strhla brutálna bitka. Karol ju videl, tak ma strčil do najbližšieho obchodu, aby sme sa skryli,“ prezradila pre topky.sk blondínka. 

A dobre urobil, ktovie totiž, ako by to bolo dopadlo, keby sa partneri pred podguráženými Islanďanmi neschovali. „Bolo to hrozné. Videli sme, ako približne piati muži bili jedného veľkého opaskami - šľahali ho kovovými prackami po tele. Keď mu dali po chvíli pokoj a odišli od neho, vzchopil sa a rozbehol sa ich smerom. V ruke mal nôž a jedného z útočníkov bodol do ruky a do krku. Všade bola krv. Rozhodne to nebolo niečo, čo by som chcela vidieť,“ priblížila šokujúci zážitok znalkyňa módy. Zaujímavosťou však je, že zbrane sú vraj na ostrove prísne zakázané. „Dokonca ani policajti nemajú pištole. Iba spreje so slzným plynom,“ prezradila nám Drobová. 

Napriek tomuto incidentu si však Slováci napokon dovolenku za hranicami našej krajiny poriadne užili. „Island je nádherný a tá príroda nám nepríjemné chvíle úplne vynahradila,“ dodala na záver riaditeľka Fashion TV. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu