Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororový let Slovákov na Cyprus: Bolo to hrozné, na palube aj Miro Jaroš!

Miro Jaroš mal počas letu na Cyprus o „zábavu“ postarané. Zobraziť galériu (5)
Miro Jaroš mal počas letu na Cyprus o „zábavu“ postarané. (Zdroj: sita/ Michal petrík)

BRATISLAVA - Ako zo zlého filmu! Tak nedávno vyzerala cesta slovenských dovolenkárov na slnečný Cyprus. Atmosféru v lietadle totiž nepríjemne okorenila hysterická cestujúca. Vystrašene kričala, že let je pre ňu horší ako pôrod. Zachvátila ju panika a usedavo sa rozplakala. Dokonca museli zasahovať aj lekári. Ako sme zistili, na palube bol aj slovenský spevák Miro Jaroš (36).

Podobne ako mnoho Slovákov, aj Miro Jaroš si v tomto období doprial oddych v zahraničí. Ako dovolenkovú destináciu si vybral Cyprus. No hoci chvíle voľna a relaxu si spevák užil plnými dúškami, na cestu zrejme až tak rád spomínať nebude... 

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, hudobník sa spolu s ďalšími Slovákmi prepravoval do obľúbenej destinácie lietadlom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby let neznepríjemnila jedna hysterická spolucestujúca. O „hororovom výlete“ nás informoval čitateľ, ktorý bol tiež na palube. „Pri vzlietavaní začala jedna pani kričať a na palube zavládla panika. Museli k nej dokonca volať aj lekára, no nič nezabralo. Zrejme mala šok a strašný strach. Pár metrov za ňou sedel aj Miro Jaroš s partiou, bolo na ňom vidno, že mu nie je všetko jedno,“ prezradil pre topky.sk.

Celým lietadlom sa rozliehali zúfalé výkriky plné strachu. „Pani kričala, že je to horšie ako pôrod,“ informoval nás čitateľ. Podľa neho museli túto cestujúcu dokonca najprv prehovárať, aby vôbec do toho „pekelného stroja“ nastúpila. „Išla úplne posledná a letušky ju presviedčali, aby vstúpila, lebo kľačala v uličke a modlila sa,“ uviedol náš zdroj. 

V súvislosti s nezvyčajným zážitkom sme oslovili aj Mira Jaroša, ktorý bol tiež na palube. „Je pravda, že na palube bol aj adrenalín, ale nie je dôvod sa k tomu vracať. Doleteli sme v poriadku a Cyprus sme si užili naplno,“ povedal nám umelec. Nakoniec všetko dobre dopadlo, no na túto cestu určite tak ľahko nezabudne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu