Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Netradičná žiadosť o ruku: Gáborík prekvapil svadbou Surovcovú!

Marián Gáborík požiadal Ivanu Surovcovú o ruku pred kamerami. Zobraziť galériu (8)
Marián Gáborík požiadal Ivanu Surovcovú o ruku pred kamerami.

BRATISLAVA - Chce sa usadiť? Marián Gáborík (32) a Ivana Surovcová (28) tvoria pár už tri roky. A športovec už zrejme myslí aj na uzákonenie ich vzťahu. Netradičné požiadanie o ruku pred publikom si totiž so svojou kráskou nacvičil počas nakrúcania novej relácie Petra Marcina (48). Hokejista tam zároveň naznačil, že myslí aj na spoločné dieťa.

Neoficiálne sú už svoji! Ivana Surovcová a Marián Gáborík si po troch rokoch povedali áno, a to priamo pred kamerami. Požiadanie o ruku a svadobný obrad nanečisto prebehli počas nakrúcania pre verejnoprávnu televíziu. Stalo sa tak v pripravovanej relácii Petra Marcina, kde sa dokonca konalo aj prenášanie nevesty cez prah či prvý spoločný tanec. Za svedkov im boli ľudia z publika, ktorým tvorcovia nasadili papierové masky s podobizňami Mariána Hossu, Ľubomíra Višňovského a Zdena Cháru.

Zdá sa však, že hokejista netúži len po krásnej manželke, ale rovno aj po rodine. Dal to najavo pri úlohe napísať na tabuľku prvé slovo, ktoré mu príde na myseľ. „Bábo,” znela Gáboríkova odpoveď. A svoju polovičku tým jemne zaskočil. Tanečnicu sme k téme aj oslovili, zatiaľ nám však neodpovedala.

Program Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina odštartuje v semptembri, bude sa vysielať v sobotu. Je pripravených 15 častí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu