Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi telo Slovenska v plavkách: Túto šupu by chcel mať doma každý!

Ivana Surovcová skrýva pod šatami dokonalé krivky. Figúrou sa môže bez rozpakov chváliť aj jej partner Marián Gáborík. Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová skrýva pod šatami dokonalé krivky. Figúrou sa môže bez rozpakov chváliť aj jej partner Marián Gáborík.

CHORVÁTSKO – Krásna tvár, božské krivky! Tanečnica Ivana Surovcová (28) je bez pochýb považovaná za jednu z najsexi žien nášho šoubiznisu. Jej srdce však už viac ako tri roky patrí len hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi (32). Pohľadom na krivky atraktívnej blondínky sa ale teraz môže pokochať ktokoľvek. Napríklad aj vy!

Dokonalá dvojica! Krásne ženy už neodmysliteľne patria do života mnohých úspešných športovcov. Výnimkou nie je ani hokejista Marián Gáborík. Ten pred viac ako tromi rokmi zbalil jednu z najsexi Sloveniek – tanečnicu Ivanu Surovcovú. A že sympatickej blondínke tento prívlastok právom patrí, potvrdzuje aj pohľad na dovolenkovú fotografiu zamilovaného páru.

Ivana a Marián trávia tieto dni v slnečnom Chorvátsku. Tanečnica sa na sociálnej sieti pochválila záberom, na ktorom pózujú odetí iba v plavkách. Pohľad na dokonalé krivky dvojice prezrádza, že sa obaja o svoje figúry starajú. Hokejistove svaly majú na svedomí pravidelné tréningy, blondínke k božským krivkám dopomohol tanec. Niet teda divu, že po ňom túžia mnohé ženy a ona zas nedáva spávať nejednému chlapovi. 

Ivana Surovcová a Marián Gaborík tvoria dokonalý pár.
Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová a Marián Gaborík tvoria dokonalý pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu