Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Daň za škandál z letiska: Markizácka farmárka po nevere vracia úder!

Janu Kállayovú sa nám po škandále na letisku podarilo zachytiť v spoločnosti iného muža. Zobraziť galériu (11)
Janu Kállayovú sa nám po škandále na letisku podarilo zachytiť v spoločnosti iného muža. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - O mužskú priazeň núdzu nemá! Topky.sk nedávno informovali o škandále, aký náš šoubiznis ešte nezažil. Markizácka farmárka Jana Kállayová (29) si totiž na bratislavskom letisku vyrovnávala účty s neverným partnerom, ktorého pristihla pri návrate z dovolenky s inou ženou. No hoci odvtedy ubehli len krátke 2 týždne, blondínka rozhodne nesmúti zavretá medzi štyrmi stenami. Mladú mamičku sa nám podarilo zachytiť, ako si na bratislavskej Magio pláži hrkúta s istým potetovaným frajerom.

Nie je to tak dávno, čo sme vám exkluzívne na topkách priniesli fotky, ktoré zachytávajú markizácku farmárku Janu Kállayovú na bratislavskom letisku. Čakala tam na neverného partnera Jána, ktorý si chvíle oddychu užíval s úplne inou ženou. A priamo tam, pred zrakmi desiatok dovolenkujúcich, blondínka s neverníkom poriadne zatočila.

No zdá sa, že blondínka nepatrí ženám, ktoré by sa po takejto nepríjemnej životnej skúsenosti doma utápali v slzách. Pred pár dňami sa nám ju totiž podarilo zachytiť na bratislavskej Magio pláži, ako si hrkúta s iným potetovaným mužom. A všetko nasvedčovalo tomu, že dvojica má k sebe poriadne blízko.

Frajer so šiltovkou sa spočiatku staral o Kállayovej psa, no napokon mu blondínka do rúk zverila aj to najcennejšie čo v živote má - svojho synčeka Janka. Neustále úsmevy a letmé dotyky už iba dotvárali dokonalú rodinnú atmosféru, o akú farmárka pred časom prišla.  

Exmarkizáčku sme preto v tejto súvislosti oslovili, aby nám prezradila viac o svojom aktuálnom živote a tajomnom mladíkovi. „Bola som tam s raperom Figym. Poznáme sa už dlhšie, veľmi si rozumieme, no sme iba kamaráti,“ tvrdila nám blondínka. Nebola by však prvá, ktorej by sa z kamarátstva vyvinula láska. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu