Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Znásilnená česká modelka podľahla alkoholu: Vyvádzala ako zmyslov zbavená!

Miriam Bittóvá nafúkala dve promile. Zobraziť galériu (4)
Miriam Bittóvá nafúkala dve promile.

LUHAČOVICE - Nepríjemné následky! Česká modelka Miriam Bittóvá (24) bola na prelome rokov nezvestná. V Amerike ju okradli, zbili a znásilnili. Po návrate domov sa bohužiaľ s touto traumou nevedela vyrovnať a začala piť. Absolvovala už dokonca aj liečenie, no spadla do toho znova. Počas uplynulého víkendu ju opitú museli dokonca spacifikovať policajti.

Nespamätala sa z toho! Miriam Bittóvá sa koncom minulého roka vybrala do USA. Namiesto modelingovej kariéry si tam ale prešla tým najhorším. Zbitá a znásilnená skončila v nemocnici. Po návrate však rázne odmietla psychologickú pomoc. „Musela by som si celú tú hrôzu pripomínať znovu a ja na to chcem zabudnúť. Vymazať to zo života a začať znova,” povedala pre český Blesk. 

Bohužiaľ, bez odbornej pomoci nakoniec podľahla alkoholu. So svojím problémom skončila na liečení, no po prepustení sa zamestnala v bare a pije ďalej. Dôkazom sú udalosti z tohto víkendu. Tmavovláska sa v čase obeda objavila v jednej z luhačovických reštaurácií už pod vplyvom a začala si objednávať ďalší chľast. 

Podľa svedkov, ktorí prehovorili pre Blesk, začala byť krehká modelka poriadne vulgárna, váľala sa po zemi, skákala po stoloch a nadávala ostatným hosťom. Zamestnanci preto zavolali políciu. „Žena budila verejné pohoršenie. Nadýchala 2.05 promile. Dopustila sa priestupku proti verejnému poriadku a zaplatila blokovú pokutu 800 Kč (necelých 29 eur, pozn. red.). Po lekárskom vyšetrení bola prevezená na záchytku,” prezradila hovorkyňa polície Monika Kozumplíková. Zdá sa, že Miriam by čo najskôr mala vyhľadať pomoc odborníkov - nielen kvôli alkoholu, ale aj prežitej traume. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu