Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia prominentná svadba: Moderátorka Heribanová v sobotu vydávala dcéru!

Tamara Heribanová, dcéra Aleny Heribanovej, sa v sobotu vydala. Zobraziť galériu (6)
Tamara Heribanová, dcéra Aleny Heribanovej, sa v sobotu vydala.

BRATISLAVA - Ďalšej známej tvári zvonili svadobné zvony! Tamara Heribanová (28) je dcérou moderátorky Aleny Heribanovej (59) a spisovateľa Jozefa Heribana (61). No ona sama už tiež vydala niekoľko kníh. V sobotu však začala písať dôležitú kapitolu vo svojom vlastnom živote. Po piatich rokoch vzťahu si totiž vzala za muža módneho fotografa Branislava Šimončíka (36).

Ďalšia (takmer) tajná svadba! Po Jozefovi Vajdovi a Zore Czoborovej sa v najväčšej tichosti rozhodla vstúpiť do manželstva aj spisovateľka Tamara Heribanová. Dcéra moderátorky Aleny Heribanovej a spisovateľa Jozefa Heribana si v sobotu vzala za manžela fotografa Branislava Šimončíka. Ako sme zistili, obrad začal o 13.30 v bratislavskom Dóme sv. Martina. 

Heribanová a Šimončík sa spoznali pri spoločnej práci pre ženský mesačník. Spočiatku boli len kamaráti, no jednej z kolegýň sa vraj prisnilo, že sa raz zoberú. Nakoniec sa naozaj dali dokopy a hneď na začiatku vzťahu spolu začali bývať. „Cítila som, že je to ten pravý. Bol to prvý muž, pri ktorom som si vedela predstaviť, že raz budem mať rodinu a že by som s ním mohla zostarnúť,” povedala tmavovláska pre časopis Emma. Áno si povedali po piatich rokoch a odteraz je Tamara Šimončíková Heribanová. 

Novomanželia Braňo a Tamara s návrhárom Lukášom Kimličkom, ktorý pripravoval šaty pre nevestu.
Zobraziť galériu (6)
Novomanželia Braňo a Tamara s návrhárom Lukášom Kimličkom, ktorý pripravoval šaty pre nevestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu