Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exmoderátorka Kormúthová zarába minimum, parádi sa ako boháčka!

Kristína Kormúthová sa oblieka ako panička z Hollywoodu. Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová sa oblieka ako panička z Hollywoodu.

BRATISLAVA - Stále ohuruje! Kristína Kormúthová (28) sa nikdy netajila tým, že si potrpí na kvalitu a luxus. Pred pár mesiacmi však moderátorka dostala vyhadzov z RTVS a v novej práci zarába len minimálnu mzdu. Podľa jej výzoru by to ale tipoval málokto. V uliciach hlavného mesta totiž tmavovláska pôsobí ako vystrihnutá z Hollywoodu.

Neprehliadnuteľná! Kristína Kormúthová sa zviditeľnila ako rosnička a následné športová moderátorka vo verejnoprávnej televízii. V máji však napísala status s rasistickým podtónom a nasledoval vyhadzov. Neskôr dostala šancu ako hovorkyňa nitrianskych hokejbalistov. Ako ale športovci prezradili, tmavovláske môžu platiť len minimálnu mzdu. 

Napriek tomu Kristínu môžete v uliciach Bratislavy stretnúť vyparádenú ako zo žurnálu. Už v minulosti sa totiž netajila, že jej šatník obsahuje množstvo kúskov od zvučných značiek. Hoci nejaké svoje oblečenie nedávno predala, stále jej ho zostalo dosť na to, aby ohurovala luxusom.

Keď sme bývalú televíznu tvár pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja, vyzerala doslova ako hollywoodska celebrita. Okrem zaujímavých šiat pútala pozornosť aj kabelkou svetoznámej značky, ktorá stojí stvoky eur. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu