Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bartošovej vilu obsadili psychopati: Budeme strieľať, všetkých zabijeme!

Iveta Bartošová by sa divila, čo sa deje v jej vile. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová by sa divila, čo sa deje v jej vile.

PRAHA - Toto snáď už ani nie je možné! Po smrti Ivety Bartošovej (†48) obýva jej vilu v Uhříněvsi vdovec Josef Rychtář (56). Nie je však sám, nasťahoval si tam aj svojich poskokov - zvukára Stanislava a speváčkinho fanúšika Petra. Práve ten sa evidentne stará o bezpečnosť, no naozaj svojským spôsobom. Na každého, kto sa k domu priblíži, totiž chce strieľať. Fyzickej likvidácii nepohodlných ľudí sa nebráni ani manžel umelkyne. Vraj už nemá čo stratiť a väzenia sa nebojí.

V dome po Ivete Bartošovej stále býva jej manžel Josef Rychtář a má tam aj svojich kumpánov. Najnovšie vysvitlo, že táto podivná partička ľudí je ozbrojená. A odhodlaná aj vraždiť! Trojica totiž trpí utkvelou predstavou, že vdovca chce niekto pripraviť o život. „Večer niekto vliezol na pozemok. Počul som hluk. Vybehol som na záhradu. Našťastie tam nikto nebol, pochopiteľne by som strieľal,” porozprával magazínu Sedmička Petr Veselý. 

Tasenie zbrane na kohokoľvek mu evidentne príde úplne normálne. „Chcem všetkých varovať, že mám zbrojný preukaz a keď nás bude niekto ohrozovať, budem strieľať,” vyhráža sa Bartošovej fanúšik, ktorý má evidentne v obľube americké akčné filmy. 

Po krvi však baží aj samotný Rychtář. Hrozbou fyzickej likvidácie zatrašuje jedného z českých novinárov. „Keď stratím trpezlivosť, nezastaví ma ma nikto na svete. Verte tomu, že urobím všetko pre to, aby som sa s vami osobne stretol. Už nemám čo stratiť. A ak ma zavrú na 20 rokov alebo na doživotie, to už je moja vec,” cituje vdovca portál Super.cz. Zdá sa, že trojica žijúca v Bartošovej vile sa naozaj neštíti ničoho. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu