Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pitva Bartošovej prináša ďalší šok: Iveta žila so smrťou!

Iveta Bartošová údajne pred smrťou trpela cirhózou pečene. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová údajne pred smrťou trpela cirhózou pečene.

PRAHA - Nebola zdravá! Iveta Bartošová (†48) pred tromi mesiacmi ukončila svoj život skokom pod vlak. V týchto dňoch vychádzajú na povrch informácie z pitvy speváčkinho tela. Podľa dobre informovaného zdroja sa na patológii zistilo, že blondínka trpela cirhózou pečene. Tá pritom býva smrteľná aj sama o sebe, no často sa z nej zvykne vyvinúť aj rovnako zabijácka rakovina.

Iveta Bartošová zomrela pred tromi mesiacmi, no vyšetrovanie jej smrti stále nie je ukončené. Do českých médií však prenikli informácie z patológie. Speváčka vraj na smrť kráčala pod vplyvom alkoholu, ktorý jej spôsobil aj zdravotné problémy. „Pečeň bola nájdená zjazvená - cirhotická. Pravdepodobne nezvratné zmeny na nej spôsobila častá a dlhodobá konzumácia alkoholu,” prezradil českému denníku Blesk dobre informovaný zdroj. 

K príznakom spojeným s týmto ochorením patria napríklad únava, slabosť, bolesti brucha, úbytok hmotnosti a nechutenstvo. Je pravdepodobné, že viacerými z nich Bartošová naozaj trpela. Pri svojom poslednom vystúpení v televízii pôsobila totiž veľmi krehko a bola úplne vychudnutá. Podľa všetkého Iveta pripisovala tieto symptómy iba pooperačnému stavu po náročnom zubárskom zákroku. Ktovie, či o cirhóze vôbec vedela. 

Bohužiaľ ale ide o smrteľné ochorenie, pri ktorom pacient často umiera na nezastaviteľné krvácanie. Navyše je rakovinotvorné, môže sa z neho vyvinúť hepatocelulárny karcinóm. Pri rozvinutej cirhóze a pokročilom štádiu zostáva potom človeku len niekoľko mesiacov života. Nad Ivetou sa teda ešte pred samovraždou vznášal prízrak smrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu