Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál, aký náš šoubiznis nezažil: Útok hviezdy markizáckej šou na neverného muža a milenku pred celým letiskom!

Jana Kállayová so svojím partnerom Jánom poriadne zatočila. Zobraziť galériu (11)
Jana Kállayová so svojím partnerom Jánom poriadne zatočila.

BRATISLAVA – Kiež by to bol len zlý sen! Ako sme vás na topkách informovali, markizácka farmárka Jana Kállayová (29) mala už nejaký čas podozrenie, že jej partner Ján je neverný. V utorok večer sa blondínkine obavy ukázali ako opodstatnené. Svojho partnera a zároveň otca spoločného dieťaťa totiž pristihla s milenkou priamo na bratislavskom letisku. A to pri návrate z letnej dovolenky. Mladá mamička sa v návale emócií rozhodla za svoje šťastie bojovať - s neverníkom poriadne zatočila.

Hlupaňu zo seba robiť nenechá! Janu Kállayovú si diváci markizáckej reality šou Farma pamätajú ako ráznu osobu, ktorá sa nebojí naplno povedať, čo si myslí. A blondínka zostala očividne ženou činu aj po tom, čo priviedla na svet prvé dieťatko – synčeka Jána. Potvrdila to napríklad v utorok v noci, keď si na bratislavskom letisku vzala do parády svojho neverného partnera tak, ako doposiaľ nikto v našom šoubiznise.

Na topkách sme vás včera informovali, že Janu už dlhšie nahlodávali pochybnosti o vernosti partnera Jána. Ten trávil uplynulé dni na dovolenke v Bulharsku, kde mu mal robiť spoločnosť jeho krstný otec. Ako sa ale ukázalo, spomínaný rodinný príslušník zostal na Slovensku a otec Kállayovej synčeka si užíval chvíle oddychu s neznámou tmavovláskou. „Stokrát som ho prosila, nech mi povie, s kým išiel a on odpovedal len vetou, že čo ma to zaujíma. Mňa sa oklamať nedá a on to vie,” povedala nám ešte začiatkom týždňa nahnevaná farmárka.

A hoci to pre blondínku určite nebolo vôbec jednoduché, neverného partnera sa rozhodla prichytiť priamo pri čine. V utorok večer si ho preto prišla počkať na bratislavské letisko, kde sa za prítomnosti nič netušiacich ľudí odohrala scéna ako vystrihnutá z telenovely.

Kállayová si najskôr slovne podala neznámu tmavovlásku, ktorá robila jej mužovi spoločnosť pri východe z príletovej haly, potom vzala do parády aj opáleného neverníka. „Čo to má znamenať? Bol si na dovolenke s ku*vou,” hromžila. V návale zlosti sa po Jánovi dokonca zahnala rukou. Kým rodičia malého chlapčeka viedli búrlivý dialóg plný otázok a zmätočných odpovedí, mladá žena kráčala ďalej, akoby sa nič nedialo. Keď hádka skončila, nahnevaná Jana odišla za svojimi priateľmi, šokovaný neverník si to namieril k taxíkom.

V súvislosti s drámou, ktorá sa na letisku odohrala, sme Kállayovú oslovili. Zaujímalo nás, či ju otec jej syna ešte kontaktoval. „Áno, vyvoláva mi celý čas,“ priznala farmárka, ktorá s vypätím síl premáhala slzy. „Vraj bol na dovolenke s kamarátmi a s tou babou sa zoznámil až tam. Ja som si ale prezerala jeho telefón. Na všetkých fotkách bol sám, to ho pravdepodobne ona fotila,“ dodala Jana, ktorá nemá v pláne toto zlyhanie odpustiť.  

„Ublížil mi až príliš,“ neskrývala svoj smútok blondínka. Partnerské problémy vraj riešili už nejaký ten čas. „Vôbec tomu nerozumiem. A s takou škaredou babou? Pripadala mi ako z privátu,“ dodala Kállayová, ktorú sa partner po celý čas usiluje presvedčiť, že mu neznáma tmavovláska pri oddychu spoločnosť nerobila. Nejasnosti v jeho tvrdeniach mu však v prospech akosi nehrajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu