Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa silikónová Slovenka polonahá: Preboha, veď ju tie melóny zlomia v páse!

Michaela Gašparovičová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila polonahou fotkou, ktorá vyvoláva dojem, že ju obrovské prsia každú chvíľu prevážia. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila polonahou fotkou, ktorá vyvoláva dojem, že ju obrovské prsia každú chvíľu prevážia. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Fúha, neprevážia ju?! Slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová (22) patrí k ženám, ktoré svoje krivky rady vystavujú na obdiv. Profil na sociálnej sieti Facebook plní jednou odhalenou fotkou za druhou. Najnovšie tmavovláska zverejnila snímku, na ktorej je zboku zvečnené jej takmer nahé telo. Pohľad na naozaj útly pás a mimoriadne objemný hrudník vyvoláva dojem, že ju megaprsia každú chvíľu zlomia v páse.

Približne pred rokom si Michaela Gašparovičová nechala do svojich už aj tak dosť veľkých pŕs  vložiť silikónové implantáty. Stala sa tak majiteľkou suverénne najobjemnejších vnád slovenského šoubiznisu. A tmavovláska je na ne aj patrične hrdá - vystavuje ich totiž na obdiv pri každej možnej príležitosti. Nebojí sa nimi naplno pochváliť ani na sociálnej sieti.

Svoj profil totiž sexbomba z Trnavy pravidelne zásobuje jednou polonahou fotkou za druhou. A inak tomu nebolo ani v posledných dňoch. Na Facebook pridala i záber, na ktorom je z boku zvečnené jej mimoriadne štíhle telo takmer úplne nahé. Pohľad na tento odhalený záber vyvoláva naozaj zmiešané pocity.

Obrovské prsia v kombinácii s ultraštíhlym driekom totiž navodzujú dojem, že napumpované prednosti zlomia tmavovlásku v páse. Michaela sa dokonca vôbec netají tým, že v poslednej dobe enormne schudla. „Baby, mám najlepší recept na chudnutie. Proste cica, nežer,“ napísala k odhalenej fotke. S diétami by to však už skutočne nemala preháňať. Ak to totiž takto pôjde ďalej, tak ju tie „melóny” napokon naozaj prevážia. 

Michaela Gašparovičová na Facebook pridala fotku, na ktorej má v porovnaní s prsiami extrémne chudé telo.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová na Facebook pridala fotku, na ktorej má v porovnaní s prsiami extrémne chudé telo.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu