Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Puškárová a Švajda ako Barbie a Ken: Sme úžasní aj bez retuše, tvrdí Zlatica!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda ako bábiky Barbie a Ken. Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda ako bábiky Barbie a Ken.

BRATISLAVA – Totálna idylka! Zlatica Puškárová (37) a Patrik Švajda (42) tvoria zohranú dvojicu, čo pravidelne dokazujú aj na obrazovkách Markízy. Páriku to však neladí iba v Televíznych novinách, ale aj v súkromí. Niektorí priatelia dokonca moderátorov prirovnávajú k Barbie a Kenovi.

Oddýchnutá a šťastná! Zlatica Puškárová sa už nejaký ten čas na obrazovkách Markízy neobjavuje. Počas leta si totiž dopriala o čosi dlhšiu dovolenku, ktorú trávi mimo hlavného mesta. V týchto dňoch jej okrem synčeka Lea robí spoločnosť aj jeho otec a zároveň plavovláskin partner Patrik Švajda.

Chvíle strávené po jeho boku si moderátorka naplno užíva. Dôkazom môže byť fotografia, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Napísala k nej výstižný komentár. „Keď sa láska podarí, po 14 rokoch môže vyzerať aj takto. Zlaté časy a mimochodom, bez retuše,” napísala Zlatica, pričom poukázala na to, že záber nebol nijako upravovaný.

Od priateľov si markizácky párik vyslúžil samé pochvalné komentáre. „Vyzeráte ako Barbie a Ken,” znel jeden z nich. A táto hračkárska dvojica sa pri pohľade na Zlaticu a Patrika vybaví viacerým. Dlhá blonďavá hriva v kombinácii s ružovým outfitom a farebne dokonale zladený partner sú pre plastikové bábiky totiž charakteristické.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu