Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Desivé svedectvo z patológie: Nové zistenia o smrti Bartošovej (†48)!

Iveta Bartošová je mŕtva už tri mesiace. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová je mŕtva už tri mesiace.

PRAHA - Šokujúce informácie! Po troch mesiacoch od samovraždy Ivety Bartošovej (†48) sa vynorili nové správy o tom, ako vyzeralo jej telo po osudnej zrážke s vlakom. Nešlo len o zdeformovanú tvár, ale aj o amputované časti. Navyše sa objavili aj doteraz utajované výsledky pitvy. Podľa najnovších zistení bola speváčka pri svojom čine pod vplyvom antidepresív a alkoholu.

Iveta Bartošová sa 29. apríla rozhodla ukončiť svoj život na železničných koľajniciach. Hneď po tragédii sa objavili správy, že speváčku nebolo možné identifikovať podľa tváre. Po troch mesiacoch dobre informovaný zdroj prezradil, ako telo umelkyne vyzeralo po zrážke s vlakom. „Čiastočne mala zdeformovanú tvár. Ten pohľad by mohol pozostalým spôsobiť traumu. Mala aj amputované prsty na dolných končatinách,” cituje denník Aha! svojho informátora. 

V súvislosti s citlivou blondínkou mnohí nechápali, že si vybrala práve takýto brutálny spôsob samovraždy. Uvažovalo sa preto, či mala v čase spáchania tohto činu jasnú hlavu. A podľa najnovších informácií sa zdá, že tomu tak naozaj nebolo. „Pitva preukázala, že bola pod vplyvom utlmujúcich liekov, ktoré užívajú pacienti na depresie. V krvi sa našlo aj menšie množstvo alkoholu - 0,38 promile - vyzeralo to na zbytkový alkohol, aký sa zvykne nájsť po bujarom nočnom večierku,” tvrdí zdroj českého denníku Blesk. Polícia však doteraz nevydala žiadne oficiálne vyjadrenie, vyšetrovanie speváčkinej smrti totiž stále nie je ukončené. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu