Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Víťazka Hlasu Bagová v Teleráne: Katastrofa v priamom prenose, kritizujú diváci!

Ivanna Bagová v Teleráne veľmi nezažiarila - skôr naopak. Zobraziť galériu (5)
Ivanna Bagová v Teleráne veľmi nezažiarila - skôr naopak. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto jej teda nevyšlo! Ivanna Bagová (21) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka speváckej šou Hlas Česko Slovenska, ktorú vyhrala v roku 2012. No napriek tomu, že vtedy na televíznych obrazovkách priam hviezdila, v dnešnom Teleráne sa dočkala ostrej kritiky. Podľa divákov nielenže vyzerala ako módna katastrofa, ale ani jej spevácky výkon nebol práve najlepší.

Ivanna Bagová pred dvoma rokmi hviezdila v prvej sérii speváckeho projektu Hlas Česko Slovenska, ktorý napokon aj vyhrala. No zdá sa, že úspech v televíznej šou automaticky nezaručuje aj priazeň divákov mimo nej. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila i mladá blondínka s ukrajinskými koreňmi. Tá totiž dnes ráno prišla do markizáckeho Telerána, kde predstavila svoj nový videoklip. No nedopadlo to najlepšie.

Namiesto uznania a pochvaly sa dočkala len poriadne ostrej kritiky. Nielenže podľa divákov spievala na playback a dokonca nevedela ani slová vlastnej piesne, no ani s jej výzorom to nebolo práve najlepšie. „Módna katastrofa a aj ten spev na playback... Môj názor - CELÉ ZLE,“ napísala na facebookovú stránku relácie jedna z diváčok. „To čo je? Spev nič, outfit hrôza, hrôza a ešte raz hrôza... Bez vkusu a hlasu,“ znel ďalší z komentárov na margo prvej víťazky šou Hlas Česko Slovenska. 

Blondínka sa však rozhodla, že negatívne ohlasy nenechá len tak. Do diskusie sa preto zapojila. „Zrána je veľmi ťažké spievať. Keby viem, tak sa nerozdrapujem a naozaj som mohla radšej spievať na playback. Aspoň by mohli vypisovať také veci právom. Zrejme niekto nerozozná playback od obyčajného podkladu s vokálmi uo o o. A obliekam sa tak, ako chcem. Je to čisto moja vec a nikoho iného. Ohováranie nie je môj štýl, pretože všetci sa obliekame tak, ako chceme. Čisto môj názor,“ nenechala na seba kydať Bagová. 

Dcéry sa zastala aj interpretkina mama - pani Bagová. O nej bolo v minulosti známe, že speváčke radila so stylingom. „Závisť a odsudzovanie na Slovensku, to je už zvyk. Ale mali by ste byť hrdí, že máte takú šikovnú speváčku a skladateľku piesní a vážiť si to. V iných štátoch by si to vážili. Dokážte to, čo ona, a potom píšte. Ivke držím palce, Boh ťa žehná,“ napísala blondínkina mama. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu