Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Podzámska opustila Slovensko: Zamaskovaná a nabalená!

Elena Podzámska si aktuálne už užíva slnečné lúče na pláži v Bulharsku. S úsmevom na perách sme ju zastihli na bratislavskom letisku. Zobraziť galériu (12)
Elena Podzámska si aktuálne už užíva slnečné lúče na pláži v Bulharsku. S úsmevom na perách sme ju zastihli na bratislavskom letisku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vypeká sa na pláži! Po rozchode s Matejom Chrenom (32) nie je v živote Eleny Podzámskej (42) zatiaľ žiaden nový muž. O každodenné radosti sa jej teda stará len dcérka Radka. A zdá sa, že jej to ide dobre. Na herečkinej tvári sa totiž čoraz častejšie objavuje široký úsmev. Ten mala aj na bratislavskom letisku, keď v utorok odlietala spolu so svojou ratolesťou na dovolenku do Bulharska. Obe dámy odchádzali na prázdninový pobyt značne nabalené a umelkyňa sa pred očami zvedavcov maskovala šiltovkou a okuliarmi.

Od rozchodu Eleny Podzámskej a Mateja Chrena ubehlo už niekoľko mesiacov. A hoci herečka dlhé obdobie netajila, že veľmi trpí, dnes sa už zdá, že sa cez nepríjemné obdobie úplne preniesla. Brunetka opäť pôsobí, že sa teší z každej chvíle svojho života - jej tvár čoraz častejšie zdobí široký úsmev.

Za mnohé veselé momenty určite môže jej dcéra Radka. A práve s ňou sa nezadaná herečka vybrala tento týždeň na niekoľkodňovú dovolenku. Odcestovali na vyhľadávané Slnečné pobrežie do Bulharska. Tmavovlásku sa nám ešte pred odchodom podarilo zachytiť na bratislavskom letisku. A to, že sa dievčatá na oddych naozaj tešili, prezrádzali aj úsmevy, ktoré rozdávali všade navôkol. 

Ako sa nám podarilo zistiť, chvíle pri mori si neužívajú samé. Spoločnosť im robí partia dobrých kamarátov, s ktorými sa slečny Podzámske spoznali v jazdeckom krúžku. Herečka s dcérkou sa teda nemusia báť, že by počas pobytu nastali trápne chvíle ticha - dovolenkárov totiž spája láska ku koňom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu