Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vittekovej zajačik bez dozoru: Paťa, stráž si ho!

Michal Nemtuda si vyrazil do mesta síce bez Patrície Vittekovej, ale s jej psom. Zobraziť galériu (5)
Michal Nemtuda si vyrazil do mesta síce bez Patrície Vittekovej, ale s jej psom.

BRATISLAVA - Jeden roztomilejší ako druhý! Michal Nemtuda (27) už viac ako štyri mesiace randí s Patríciou Vittekovou (34). V pondelok sme ho však pristihli v uliciach hlavného mesta bez jeho lásky. Spoločnosť mu robil len speváčkin psík. A táto dvojica neušla ani pozornosti mladých dám v okolí. Nie darmo sa hovorí, že baby sa najlepšie balia na deti či psíkov. Tmavovláska by mala radšej zbystriť pozornosť a svojho miláčika si viac strážiť.

Patrícia Vitteková sa v uplynulých dňoch zúčastnila futbalového tábora pre deti, ktorý organizuje. V pondelok sa však už opäť naplno pustila do roboty. „Mne sa tak nechce ísť pracovať,” posťažovala sa včera na sociálnej sieti.  

Navyše, kým ona zarezávala, jej partner Michal Nemtuda si užíval voľné chvíle v uliciach hlavného mesta. Patrícii pomohol aspoň tým, že sa postaral o jej psíka. No ktovie, či to bol dobrý nápad, zveriť mu ho do opatery. Roztomilá dvojica totiž v centre Bratislavy pútala pozornosť mladých slečien. Pre ženy je totiž máločo tak príťažlivé, ako muž, ktorý sa venuje deťom či zvieratám. Speváčka by si na svojho fešáka mala asi dávať väčší pozor...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu