Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozborilova dcéra prevetrala milenca: Rande v uliciach Bratislavy!

Dcéra Vila Rozborila, Katarína, sa so svojím priateľom vybrala do ulíc Bratislavy. Zobraziť galériu (6)
Dcéra Vila Rozborila, Katarína, sa so svojím priateľom vybrala do ulíc Bratislavy. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Hrkútali si! Ako Vilo Rozboril (47) pred časom poznamenal, chlap po 40-ke najviac žiarli na vlastnú dcéru. A on sám na to má veľmi dobrý dôvod. Jeho dcérka Katarína (25) je totiž už nejakú dobu zamilovaná až po uši. S dánskym priateľom sme ju nedávno zastihli aj na rande v uliciach Bratislavy.

Horúce letné počasie ľudí priam láka, aby si užívali slnečné lúče mimo svojich domovov. Niektorí sa vyberú k vode, iní si príjemné chvíle vychutnajú aj v uliciach Bratislavy. Najmä, ak je s kým. A dcéra moderátora Vila Rozborila takúto spriaznenú dušu má.

Hoci Katarínin priateľ pochádza z Dánska, aktuálne jej robí spoločnosť práve v našej krajine. Dvojica sa pred pár dňami vybrala na romantickú prechádzku po nábreží Dunaja. Ani vzdialenosť im teda v láske nijako nebráni. Napriek tomu, že ich často delia aj tisícky kilometrov, stále žiaria šťastím.

Partnera už blondínke odobril aj jej otec. Moderátor sa o novom mužovi v živote svojej dcéry dozvedel vo februári. „Včera ma moja dcéra zoznámila so svojím frajerom. Celkom milý chlapec, ale asi ho zabijem...,“ napísal vtedy Rozboril na sociálnu sieť Facebook. Katkini muži svoje vzťahy mohli upevňovať aj na jej nedávnej promócii

Katarína Rozborilová trávila horúci letný deň v uliciach Bratislavy spolu so svojím priateľom.
Zobraziť galériu (6)
Katarína Rozborilová trávila horúci letný deň v uliciach Bratislavy spolu so svojím priateľom.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu