Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Podzámska konečne vyzerá k svetu: Trvalo jej to viac ako 8 mesiacov!

Elena Podzámska sa konečne spamätala z bolestivého rozchodu. Trvalo jej to zhruba osem mesiacov. Zobraziť galériu (9)
Elena Podzámska sa konečne spamätala z bolestivého rozchodu. Trvalo jej to zhruba osem mesiacov.

BRATISLAVA – Čas je najlepší lekár! Starú známu pravdu si na vlastnej koži prežila aj Elena Podzámska (42). Tá potrebovala takmer osem mesiacov na to, aby sa ako-tak spamätala z bolestného rozchodu s o desať rokov mladším tanečníkom Matejom Chrenom (32). Utrápená a strhaná tvár herečky je konečne minulosťou a zatrpknutosť vystriedal úsmev.

Čo bolí, to prebolí! Keď sa veľká láska medzi Elenou Podzámskou a Matejom Chrenom v závere roka 2013 skončila, herečka sa netajila tým, že veľmi trpí. „Stále to bolí a je mi to ľúto,“ povedala nám v jednom z rozhovorov, pričom s vypätím všetkých síl potláčala slzy. Podľa vlastných slov v tom čase hľadala útechu medzi svojimi najbližšími a využila dokonca aj služby terapeutky.  

Zatiaľ čo sa Elena snažila vyhrabať z citového dna, o desať rokov mladší tanečník si užíval stretnutia s moderátorkou Dagmar Dianovou. Z krátkeho flirtu sa však vzťah nevykľul. Chrena si napokon uchmatla až vdova po bossovi bratislavského podsvetia Linda Zubčáková Čongrády.

Podzámska na zmeny v milostnom živote svojho expriateľa reagovala rôzne. Počnúc detinskými prejavmi na sociálnej sieti, cez zatrpknuté komentáre, až po silený úsmev, ktorým sa snažila dať najavo, že je nad vecou. Avšak nebola. V apríli to prezradil aj pohľad na herečkinu strhanú tvár výrazne poznačenú bolesťou.

V týchto dňoch je ale na brunetke konečne viditeľná zmena k lepšiemu. O čosi plnšie líca, opálená pleť a úprimný úsmev sú signálmi toho, že sa Elena s nevydareným vzťahom zmierila. Či jej k tomu dopomohla letná dovolenka spojená s oddychom alebo nová láska, nevedno. Na naše otázky totiž nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu