Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gott v nemom úžase z netradičného darčeku od manželky: Takto Ivanu nepoznáme!

Ivana Gottová dala spoločne s dcérami svojmu manželovi netradičný darček. Zobraziť galériu (8)
Ivana Gottová dala spoločne s dcérami svojmu manželovi netradičný darček.

PRAHA – Dali si záležať! Maestro Karel Gott oslávil včera svoje 75. narodeniny. A hoci dostal od svojich priateľov a známych množstvo kreatívnych darčekov, umelcove ženy sa nepodarilo prekonať nikomu. Manželka Ivana (38) mu totiž spoločne s dcérkami venovala dojemný videoklip, v ktorom sa predviedla nielen v úlohe speváčky.

Toto zrejme nečakal! Oslávenec Karel Gott dostal k pondelkovým narodeninám darček, ktorý mu iní môžu závidieť. Umelcova manželka totiž za pomoci Michala Davida pretextovala a prespievala maestrov hit Být stále mlád, pričom jej asistovali dcérky Charlotte Ella a Nelly Sofie.

Zaujímavé je, že v skladbe moderátorka bez okolkov spieva aj o Gottovej slabosti pre nežné pohlavie. „Ako život šiel, prešiel si množstvo ciest, majstrovsky vedel si ženám hlavy pliesť a vieš, že ženy nie sú len čierna a biela, mal si ich v mnohých farbách,” znie v texte prerobenej piesne. Plavovláska však nezabudla poukázať ani na to, že ich svadba bola v maestrovom živote veľkým zlomom. „Splnil si si sen tým, že si si ma vzal. Som tvojou splnenou túžbou,” spieva Ivana „skromne”.

Súčasťou darčeku je aj špeciálny videoklip k piesni, ktorý obsahuje fotografie zo súkromného albumu prominentnej rodiny. Sú tam ale aj zábery pani Gottovej, ktorá sa veselým spôsobom štylizuje do úlohy vzornej manželky. Pozrite si to sami. 

VIDEO: Karel Gott dostal od manželky Ivany a svojich dcér takýto netradičný darček.

Karel Gott 75. narozeniny - dárek od manželky Ivany a dcer Charlotte Elly a Nelly Sofie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu