Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vačková (45) z Paneláku v plavkách: Wau, Zuzi, ty si riadna kočena!

Zuzana Vačková vyzerá v plavkách fantasticky. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková vyzerá v plavkách fantasticky.

BRATISLAVA – Pod šatami skrýva sexi krivky! Zuzana Vačková (45) má postavičku, ktorú by chcela mať nejedna jej rovesníčka. Sympatická herečka z jojkárskeho seriálu Panelák ňou najnovšie ohurovala dovolenkárov v slnečnom Chorvátsku. A pokochať sa ňou teraz môžete aj vy.

Na topkách sme vás už informovali, že Zuzana Vačková v posledných rokoch na sebe dosť zapracovala. Hodiny driny strávené vo fitnescentre sa vyplatili a kočena z Paneláku sa môže pýšiť výstavnou figúrou. Potvrdzuje to aj pohľad na letnú fotografiu, na ktorej pózuje blondínka v žiarivých žltých plavkách. Niet preto pochýb, že pri mori bola určite neprehliadnuteľná.

Ako nám paneláková Alicka prezradila, dovolenkové chvíle trávila v úzkej rodinnej zostave. Spoločnosť jej robila dcéra Maruška, syn Jakub a jeho priateľka. „Prvýkrát som bývala v hoteli priamo na promenáde v tesnej blízkosti prístavu a bolo to úžasné. Užívali sme si večerný ruch prímorského mestečka a ráno tichú romantiku prístavu,” opísala nám svoje dojmy z pobytu v Chorvátsku Zuzana. „Môžem povedať, že sme si užili nádhernú dovolenku,” uzavrela spokojne.

Zuzana Vačková vyzerá v plavkách super.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková vyzerá v plavkách super.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu