Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tvrdá rana pre Eriku Barkolovú: Nečakaný koniec u Lelkesa!

Erika Barkolová už nie je hovorkyňou poisťovne, ktorej šéfuje Juraj Lelkes. Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová už nie je hovorkyňou poisťovne, ktorej šéfuje Juraj Lelkes.

BRATISLAVA – Zostane bez roboty? Eriku Barkolovú (36) pozná verejnosť nielen ako jojkárku, ale aj ako hovorkyňu poisťovne, ktorej šéfuje Juraj Lelkes (62). Manžel speváčky Sisy Sklovskej (48) sa nikdy netajil tým, že s moderátorkou dobre vychádza. Ani výborné vzájomné vzťahy však nedokázali zaručiť blondínke pracovnú istotu do budúcnosti. Po štyroch rokoch totiž na dobrom miestečku nečakane skončila.

Späť na obraze, no bez práce! Erika Barkolová sa po krátkej prestávke opäť prihovára divákom jojkárskej televízie. Na Kolibe sa totiž rozhodli zaradiť do programu doteraz neodvysielané časti relácie Črepiny*, ktoré sa nakrútili už dávnejšie. A hoci blondínka bola presvedčená o tom, že jej moderovanie eroticky ladeného projektu nemôže ako hovorkyni poisťovne profesijne nijako uškodiť, opak je zrejme pravdou.

Krátko po tom, čo sa začala moderátorka znovu objavovať na obraze, totiž nastali v jej poisťovníckej práci nečakané zmeny. „Doterajšia tlačová hovorkyňa a vedúca oddelenia marketingu Mgr. Erika Barkolová s našou spoločnosťou po vzájomnej dohode ukončila spoluprácu,” informovala inštitúcia v tlačovej správe.

V súvislosti s rozviazaním pomeru sme chceli od moderátorky vedieť, aký je dôvod jej odchodu z postu. Ten však nekonkretizovala. „Profesijne som sa posunula, za čo spoločnosti ďakujem. Rovnako som odviedla kus profesionálnej prace. Teraz budem chvíľu oddychovať, venovať sa rodine a tešiť sa z nových pracovných výziev,” povedala nám blondínka. Z prostredia poisťovne prenikajú na verejnosť informácie, že za odchodom Barkolovej treba hľadať viaceré zmeny na manažérskych pozíciách organizácie. Na poste šéfa by mal byť dokonca v priebehu dvoch rokov vymenený aj Juraj Lelkes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu