Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po afére s holými prsiami ROZCHOD: Mareš odkopol hriešnicu Faltýnovú!

Leoš Mareš a Petra Faltýnová ukončili svoj vzťah počas karlovarského festivalu. Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš a Petra Faltýnová ukončili svoj vzťah počas karlovarského festivalu.

KARLOVE VARY - Toto im nevyšlo! Leoš Mareš (38) už dosť dlhú dobu nevynecháva najprestížnejší filmový festival v Českej republike. A vždy patrí k osobnostiam, ktoré neujdú mediálnej pozornosti. Minulý rok bol prepieraný hlavne v súvislosti s partnerkou Petrou Faltýnovou (36), ktorej nahé prsia ohmatával cudzí muž. Tentokrát zas zaujal tým, že do tmavovláskinej garderóby vrazil takmer 20 tisíc eur. Radšej si ich však mohol ušetriť. Po párdňovom pobyte v kúpeľnom meste sa totiž párik rozišiel.

Leoš Mareš obľubuje filmový festival v Karlových Varoch. Od tohtoročnej účasti ho neodradila ani aféra spred dvanástich mesiacov. Vtedy jeho partnerku Petru Faltýnovú české médiá nafotili pri prezliekaní sa na verejnosti a obchytávaní jej obnažených pŕs iným mužom. Aktuálny ročník však zamával ich vzťahom oveľa viac. 

Počas víkendu pózovali títo dvaja ako najväčší zaľúbenci. Leoš sa dokonca chválil, že Petre kúpil päť rób, pričom jedna stála takmer 4000 eur. No zdá sa, že už v tom čase to medzi sebou nemali úplne v poriadku. V momentoch pred slávnostným otvorením totiž Mareš pôsobil nervózne a k objednanej limuzíne kráčal bez Faltýnovej. Potom si to rozmyslel a vrátil sa po ňu. Najnovšie však vysvitlo, že svoje problémy nakoniec nevyriešili. 

Párik sa rozišiel priamo počas festivalu. Informácia sa prevalila v pondelok ráno a moderátor ju potvrdil. „Áno, je to pravda. Je to smutné a bolestivé, ale nedalo sa inak,” povedal pre server Super.cz. Podľa jeho slov za krach vzťahu nemôže nikto tretí. 

Dvojica už má jeden rozchod za sebou. Leoš a Petra išli od seba aj koncom minulého roka. Približne po mesiaci sa však opäť začali spolu objavovať na spoločenských akciách. Tentoraz je to ale vraj už definitívne a navždy spolu skončili.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu