Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To je šupa! Misska Senášiová s vyliezajúcimi prsiami aj hore bez

Lucii Senášiovej z indiánskeho outfitu vyliezali prsia. V inej scéne bola zas hore bez. Zobraziť galériu (14)
Lucii Senášiovej z indiánskeho outfitu vyliezali prsia. V inej scéne bola zas hore bez.

BRATISLAVA - Poriadne zvodná! Lucia Senášiová (30) po svojom víťazstve v súťaži krásy mala aj obdobia, kedy sa jej krivky viditeľne zaoblili. Aktuálne sa však svojím telom opäť môže pýšiť. Dokázala to aj v klipe petržalského speváka s umeleckým menom Ede Tops. Ten jej zveril úlohu sexi Indiánky. Zaujímavým detailom vo videu sú vykúkajúce prsia, ktoré tmavovláske vyliezajú spod outfitu. V jednej scéne dokonca aj úplne zhodila vrchný diel oblečenia.

Lucia Senášiová sa stala Miss Universe SR v roku 2007. Od tých čias sa jej vizáž trochu menila. Je z nej tmavovláska a máva aj obdobia, kedy predvádza oblejšie krivky. Pred svojou nedávnou svadbou sa však kráska opäť dostala do formy a znovu má plné ruky práce. 

Na spoluprácu ju oslovil aj spevák vystupujúci pod menom Ede Tops. Ten v týchto dňoch dokončil klip k piesni Indiánka. Zvodnú divošku stvárnila vo videu práve Lucia. Predstavuje tam ženu, ktorá sympatickému Petržalčanovi zlomila srdce. „Je to úžasná žena. Okrem toho, že je krásna, človek okamžite zistí, že má aj neskutočne dobrú povahu. A tiež má veľa skúseností pred kamerou,” povedal nám Ede k tomu, prečo si vybral práve tmavovlásku. 

Ktovie, či to bol zámer, či náhoda, ale Senášiová mala na sebe kostým s trošku neposlušnou vrchnou časťou. Tá nedokázala naplno obopnúť jej silikónové prednosti, a tak jej v istých okamihoch spod outfitu vyliezali. V niektorých chvíľach to dokonca vyzerá tak, že od odhalenia bradavky priamo na kameru ju uchránil doslova len milimeter.

Tmavovláska sa dokonca nechala nahovoriť aj na scénu, v ktorej si vrchnú časť oblečenia dala úplne dole. Na kameru však ukázala len odhalených chrbát. Zato jej partner z videoklipu bez problémov skočil do vody úplne nahý. Pozrite si video. 

VIDEOklip s Luciou Senášiovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu