Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový milenecký pár v Jojke: Herečka z Paneláku zbalila kolegu!

Roman Fabian a Monika Potokárová sa na sociálnej sieti pochválili aj spoločnou fotografiou. Zobraziť galériu (3)
Roman Fabian a Monika Potokárová sa na sociálnej sieti pochválili aj spoločnou fotografiou.

BRATISLAVA – Nový párik. Herečka Monika Potokárová (21), ktorá je známa z jojkárskeho Paneláku ako „salámistka“ Rebeka, sa dala dokopy s kolegom z Koliby. Ako sa nám podarilo zistiť, už približne dva mesiace tvorí pár s režisérom spomínaného seriálu Romanom Fabianom (32).

Jojkársky Panelák je aktuálne už v úctyhodnej trinástej sérii. Počas tohto dlhého obdobia sa v deji vystriedalo množstvo postáv. Do kategórie tých najaktuálnejších patrí študentka VŠMU Monika Potokárová, ktorá stvárňuje Rebeku. 

Seriálová postava však nie je to jediné, čo sympatická tmavovláska získala vďaka práci v jojkárskom počine. Ako sa nám podarilo zistiť, našla si tam aj novú lásku. Už pár týždňov totiž randí s režisérom Romanom Fabianom. „Je vidno, že si spolu výborne rozumejú. Svojím vzťahom sa netaja ani na pľaci. Ako pár sa prezentujú už aj na sociálnej sieti,” dozvedeli sme sa od náš zdroja.

V súvislosti s novým románikom sme mladú herečku oslovili. „Nechcela by som o tom veľmi rozprávať,” reagovala seriálová Rebeka, ktorá je zrejme opatrná preto, lebo ide o pomerne čerstvý vzťah. „Sme spolu zhruba 2 mesiace, ale poznáme sa už dlhšie,” dodala Potokárová. So svojím priateľom sa podľa vlastných slov stretla už na nakrúcaní seriálu Prvé oddelenie, či pri práci na jojkárskej novinke Dr. Ema.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu