Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmoderátorka Kormúthová už má nový flek: Ponuka, ktorá sa nedala odmietnuť!

Kristína Kormúthová má novú prácu mimo televíznej brandže. Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová má novú prácu mimo televíznej brandže.

NITRA - Dlho bez roboty nezostala! Kristína Kormúthová (28) musela v máji opustiť rady verejnoprávnej televízie kvôli statusu s rasistickým podtónom. Moderátorka bola týmto rozhodnutím zničená, no smútiť už nemusí. Hoci prišla o milovanú prácu pred kamerami, pomerne rýchlo dostala šancu. Tá sa naskytla v športovom odvetví, ktoré jej je z Mlynskej doliny blízke.

Už má iné miesto! Kristína Kormúthová dostala 19. mája výpoveď v RTVS. Za všetko mohlo jej vyjadrenie na sociálnej sieti, ktoré mnohí chápali rasisticky. Zrejme aj preto od žiadnej z ostatných slovenských televízií pracovnú ponuku nedostala.  

Netrvalo však príliš dlho a po moderátorke siahli tí, o ktorých donedávna na obrazovke informovala - teda športovci. Vyhliadli si ju hokejbaloví majstri spod Zobora. Ponúkli jej miesto svojej hovorkyne. Potrebovali sme osloviť známu mediálnu tvár a po tejto kauze sme dali ponuku slečne Kormúthovej, keďže o svoju prácu prišla. Jej vyjadrenie na sociálnej sieti rozdelilo národ na dve strany, my sme sa však nezaoberali jej situáciou. Tá nemá so športom nič spoločné a jej prepustenie sme preto rýchlo využili a ponúkli jej funkciu hovorkyne nášho klubu, ale zároveň i hovorkyne blížiaceho sa svetového pohára. Sme radi, že sa stala súčasťou našej organizácie,” uviedol stanovisko klubu HBK Nitrianski Rytieri portál tophbl.sk. 

Topky.sk k tejto téme oslovili aj samotnú tmavovlásku, ktorá sa po vyhadzove netajila tým, že práca v televízii je jej srdcovou záležitosťou. „Som veľmi rada, že sa ma klub rozhodol osloviť. Ponuka, ktorú mi predostreli, sa nedala odmietnuť. Oceňujem najmä ich korektné jednanie, ktorým potvrdili, že patria medzi elitu nielen v športe, ale aj v ľudskom prístupe,” povedala nám Kormúthová. Navyše, ako hovorkyňa štvornásobného majstra sa zrejme občas na obrazovky predsa len asi dostane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu